Skocz do zawartości

Certyfikat Skutecznego Pozycjonowania

jachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tez nie, Zgred bo ty już dawno przeszedłeś na czarna stronę mocy, a ja tam od zawsze siedzie, dla tego nas pominięto. Pomyślałem ze mogę załatwić wam inny certyfikat z logiem xR, w cyrylice (ludzi lubią rzeczy które nie rozumieją), tez będzie fajny do ramki w biurze powiesić, hologramy, sreberka i td :D

Hehe też dostałem i skleciłem kilka słów do tego Pana (Ziółkowski to nie jest, ale Ziel... inne popularne nazwisko). Jednak moje pytania zaprezentowanie firmy, doświadczeń, etc. nie dostałem już odpowiedzi.

@Max :D

Wiekszość ludzi działa na podstawie skojarzeń. @Berbant to bardzo znana postać w SEO. Więc pierwsze co się kojarzy to Krzysztof Zi...

Sam się na tym na początku złapałem czytają maila.

Ciekawe czy ktoś celowo nie wykorzystał podobieństwa :kwasny:

Oświadczenie:

Oświadczam wszem i wobec, że pomimo wielokrotnych upadków z różnych wysokości i związanymi z tym czasowymi utratami świadomości ostatnio prowadzę w miarę ustatkowany tryb życia, unikam sportów ekstremalnych, zredukowałem środki wpływające na zmiany świadomości, ograniczyłem spożywanie napojów wyskokowych.

W związku z powyższym informuję, że z tą całą hucpą nie mam nic wspólnego i wszelkie insynuacje jakobym był związany z tym to niecne działania V kolumny i pewnej poznańskiej firmy oraz trenera Jarząbka ....

Zdrowy (jeszcze) na ciele i umyśle

Krzysztof Z.

:P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności