Skocz do zawartości

Piękny szablon wordpress - problem ze zdjęciami

vanat

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko fajnie tylko, że mój pracodawca po to mnie zatrunił, zeby właśnie nie musiał płacić za takie rzeczy.. :) a co do fajnych motowów, nie zawsze w wersji demo wygląda tak jak w rzeczywistości, zawsze trzeba nad nim sporo popracować, a jeśli ktoś to lubi, nie ma nic przejemniejszego jak patrzeć jak blog się rozwija estetycznie :)

Mam jeszcze jedną prośbę, nie chcę zakładać tematu co chwile a chodzi mi jedynie o jedną linijkę kodu.

Mianowicie dodałem sobie wtyczkę Breadcrumb NavXT i chciałbym żeby menu nawigacyjne pojawiało się jedynie na stronach innych niż index.php (bez sensu bo wtedy na głównej pokazuje jedynie "strona głóna >", choć Chrome na głównej tego nie pokazuje odziwo.. ach to google).

mam taki kod (na końcu pliku header.php):

<div style="width:900px; position:relatvie; margin:0 auto;">

<div class="breadcrumbs" style="float:left; margin-top:4px;">

<?php if(function_exists('bcn_display'))

{

bcn_display();

}?>

</div>

</div>

i teraz pasuje to jakoś objąć coś w stylu if !index.php coś tam... :P

Będę wdzięczny za odpowiedź i mam nadzieję, że ja też będę w czymś mógł pomóc..

@makensis podzielam Twoje zdanie, ale nie do końca

Niestety obecnie na themeforest trwa dziwny okres. Podnieśli ceny i ogólnie mało dobrego się tam dzieje, więcej osób się na to rzuciła, a jakość zamiast urosnąć spadła, za to na inny serwisach do nich należących jest całkiem ok (ale to moje zdanie).

Motywy, zależy jaki się trafi, jaki nie weźmiesz i tak trzeba przysiąść nad kodem i nie mówię tylko o poprawkach SEO według własnego widzi mi się

uwaga liczne multikonta

• 2 tygodnie później...

Po pierwsze to proponuję czytać dokumentację (wtyczki i motywu) to nie musiałbyś zadawać tych pytań. Po drugie dlaczego ta wtyczka? Dużo lepsza jest RDFa Breadcrumbs

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

to że widzisz problem w tym, że zadaje pytania to nie wiem ale chyba masz za dużo czasu, skoro na takie zbędne wg Ciebie pytania, znajdujesz czas żeby na nie odpowiedzieć ;] A wtyczkę która zaproponowałeś sprawdzę bo właśnie dorzuciłem kolejny temat odnośnie problemu z nią więc może inna wtyczka załatwi ten problem, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności