Skocz do zawartości

Sennik Forall

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kiedyś do testów popełniłem coś takiego, oczywiście tanim kosztem, tz. tani serwer, tani skrypt. Tak dla zabawy, a, że lubię zmieniać.. poprowadzałem kilka zmian, udało mi się zainstalować mod-rewrite, dorobić podział na podstrony, stworzyłem własną księgę gości (z pomcą ludu z forum). I zacząłem ją także amatorsko pozycjonować, prócz paru filtrów nie jest najgorzej :D

I teraz proszę o ocenę, w sensie SEO jak również trochę własnych spostrzeń.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

I teraz proszę o ocenę, w sensie SEO jak również trochę własnych spostrzeń.

Sennik jak sennik :-) Jako użytkownik mogę Ci powiedzieć, ze korzystam z pierwszej piątki wyszukiwania. Na drugą stronę wyników już raczej nie zaglądam w przypadku senników oczywiście.

Ta gwiazdka w <title> jest moim zdaniem zbędna zwłaszcza na początku. Dałbym mocny title dwa słowa tylko: Sennik online ewentualnie Sennik online senniki. Tłumaczenie snów był zupełnie odpuścił.

Tego kodu to tam musi aż tyle być?

Popraw literówkę losowyt sen

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Sennik jak sennik :-)

No tak, snimy wszystcy tak samo... chciaż niektórzy nie snią... co do pierwszej piatki ciągle usiłuję sie tam dostać :D Więc czekam na kolene porady...

ja sobue sprawdziłe u cyebue słowo zbroja zgodnie z moim avatarem - oj bede mial problemy

A co snisz o rycerzach?? Ja tam o księżniczkach ;)

No, ale zachecam do dalszych komentarzy, nie wierzę, że wszystko jest idealne i nkit nic nie ma co do krytykowania?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności