Skocz do zawartości

Pzycjonowanie przez 1,5 miesiąca - jak mi poszło ?

ciapus4

Rekomendowane odpowiedzi

Off top

Uwierz mi, żona prowadzi gastronomie

Tak też mi się wydawało, że za bardzo obeznany jesteś w temacie :)

Kurcze, kto zna w Polsce (poza Włochami) różnicę pomędzy porządnym "SPAGHETTI BOLOGNESE" a "SPAGHETTI CARBONARA"

Podaj miejscówkę, z chęcią odwiedzę :)

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ ciapus4

1. Obawiam się , że 99,99% tuńczyków na sushi nie jest kupowana na aukcji w tej cenie - chyba można to porównać do samorodków złota. Co innego kupić 10g , a co innego samorodek 100g.

2. Jesteś na rynku od 1996 roku ? Branża trudna. Gratulacje.

3. Sznycel Wiedeński to jest konkretny kawał mięcha. 15 zł to jakaś bajka.

@ golum : chyba każdy na ślepo różnicę skuma. "Deczko" inne składki.

tellergrosses-wiener.jpg

To nie ma prawa ważyć 100-150g , żeby kosztować kilkanaście PLN.

Jak ktoś do mnie rzuca tekstem ":człowieku" to ja tylko życzę sukcesu :D

Jeśli "restaurator" ma tyle pokory ile owy użytkownik, to tylko pogratulować że tyle czasu na rynku istnieje :D

Kurcze, kto zna w Polsce (poza Włochami) różnicę pomędzy porządnym "SPAGHETTI BOLOGNESE" a "SPAGHETTI CARBONARA"

Uwierz już bardzo wiele, bez problemu można odróżnić Grana Padano od wyrobu typu "Parmezan" z mleczarni z okolic, tak samo z carbonara na pozór proste danie ma określone reguly, można oczywiście robić swoje wariacje ale będzie zawsze to alla carbonara. Autor topiku nie rozumie tej subtelnej różnicy, i po postawie widać ze niema sensu jego przekomponowywać.

Chodzi o to w całej dyskusji ze nie warto skakać wyżej jak jest postawiona poprzeczka. Jak się robi obiady za 15 ZL z dowozem, to nie warto wpisywać w kartę Sznycel wiedeński bo to delikatnie mówiąc wprowadzenie klienta w błąd.

Z mojej strony koniec dyskusji :D

Arkaszka, no właśnie o to mi chodziło, o kompetencje tematu strona miała ISO i poradzono mi, żeby zejść do utf-8, dlatego te "rodzynki", a co do menu naszej strony to zajadali tam się niezłe szych jak toś jest z łodzi to wie jakie osobistości odwiedzały progi ART-Domu i gościli w naszej "restauracji" i im potrawy jak najbardziej smakowały np." skrzydełka cielęce i kompot z białej wiśni" więc nie dywagujmy nie na temat.

Banalny, ale to nie jest sznycel wiedeński "sznycel wiedeński", ponadto, że jest z cielaka, to powinien byś panierowany w małej ilości mąki, jaja, bułki tartej, szybka obróbka termiczna, na to jajko sadzone, cytryna, pukiel masła 82 % i smak...ityle

pozdro

To taki młody PE-gaz :hahaha:

Ok, teraz nie trzymamy się wątku, ale co, to co pani Gessler wyrabia, w TV to się nie ma do rzeczy, jeżeli każdy, by chciał mieć świeże składniki prosto z rynku, to taka knajpa, bar, restauracja nie pociągnie długo, muszą być mrożone rzeczy, a jak wiadomo mrożone nie jest bleee, np. kupuje łosośia 8 kg. i co sprzedam go na dzień dobry , no nie, to go mrożę, ale na drugi dzień odmrażam, dzwonki po 150 gram, i jest świeży, i jeszcze lepszy bo w lodówce mięso skruszało... i tyle , no to teraz na temat \........?

no jeśli dla kogoś carbonara jest z pomidorami to już grubo :)

@ciapus4 na Twoim miejscu bym przyjął propozycję MKucinskiego. Strona ma ledwie kilka stron, ale jest na niej trochę do poprawy. W godzinę Ci ktoś może wylistować gdzie zmienić nagłówki, gdzie zmienić tytuł, gdzie dodać strony i po co - jak dla Ciebie to wystarczy (a osobiście wolałbym dać komuś dwa obiady, niż bawić się w podpisywanie umów :) ). Oprócz tego dodasz się do mocniejszych katalogów i powinieneś bez problemu pojawić się wysoko na swoich frazach.

Dodaj się do mapek google jeszcze.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

np. kupuje łosośia 8 kg. i co sprzedam go na dzień dobry , no nie, to go mrożę

Ok ostatni mój post w tym temacie ......

Capus już ot dawna jest hurtownia w Polsce co dowozi świeżego łososia (tusze) na lodzie w bardzo dobrej cenie 3 razy w tygodniu, wiec na jakiego ..... jego mrozić to ja niewidem.

p.s jak 8 kg łososia ( średnio 2 szt) to jakaś ogromna ilość do sprzedania, to racja chyba ciężko co kol-wiek serwować nie z zamrażarki i gadamy w tym przypadku o rożnych zasadach prowadzenia gastronomii

Ok, teraz nie trzymamy się wątku, ale co, to co pani Gessler wyrabia, w TV to się nie ma do rzeczy, jeżeli każdy, by chciał mieć

Pełny OT: Kuchenne rewolucje - Syrenka - Ustka - 2012 przedtem np w ubiegłym roku ta jadłodajnia miała też sporo klientów, ale przeważnie było kilka miejsc wolnych, wiec szło się z marszu wbić na obiad ... po jej wizycie w tym roku w sezonie cały czas wszystkie miejsca zajęte - komplet ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Musisz lepiej zoptymalizować stronę, tu masz małą pomoc: https://www.woorank.com/, oraz zdobywaj więcej mocnych linków.

Zaciekawiło mnie te zdanie o twojej stronie: "Your IP is Blacklisted in the Spammer Directory."

Coś to robił że IP twojej strony jest na blackliście? Za co mozna trafić na taką listę?

1.Tytuł za długi masz 80 a powinno być 60 znaków

Meta Description 189 a powinno być 150

na stronie głównej powinieneś mieć zamiast tego flasha kilka tytułów 1raz h1, i kilka h2 i h3 z opisem i każdym na 700-1000 znaków artykuł, Jedź zdrową żywność w Łodzi. Obiady jak u mamy !!! itd. Catering dla firm itd. . I czasami zrobione <strong></strong> wyrażenie pozycjonowane, Flasha nie dawaj jak już to obrazki z tytułami.

Skup się na treści strony .... Kup kilka artykułów od copywriterów, co by na podstawie zdjęć opisały wygląd lokalu, atrakcyjność miejsca,

Stawiaj na FB, i twittera, zachęcaj ludzi aby wchodzili na twój kanał fb, organizuj konkursy, typu przy 10 kuponach 1 obiad za 35 zł gratis czy catering, i na początku dawaj 4 kupony, za lubie to na fb, dawaj następny kupon. Promocje obiadowe itd. No jak chodzi o promocje można zrobić dużo przy niskim nakładzie finansowym.

Kup kampanie Adwords typu Catering Łódź, lub podobną

Zainwestuj w mailing, stwórz na stronie, formularz zgłoszeniowy gdzie po rejestracji klient otrzymuje zniżkę na obiad przypuśćmy 10%, i wymuszenie na podanie e-mail i przesyłanie mu emaile z promocjami, np: shoarma tyle taniej .... kod rabatowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności