Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

gorzej jak stoi i ni nic nie ruszy jak poleciało pamietnego 18-tego., o 12 oczek......

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam małą próbę by wyciągać wnioski, ale zeszłoroczne updajty nic mnie nie ruszyły.

Natomiast 17/18 jedną stronkę z top 1-2 przepchnął na 6-10, a inną z top1-5 na 15-40. A na tej drugiej dość mocno mi zależało i wydawała się pewna - stara domena, mało podstron (10), ale sporo sensownej treści, połączona z profilem na G+, pozycjonowana bez jakiegoś konkretnego schematu - różne linki, wiele anchorów, z wielu silników, wielu krajów.

No nic, dalej trzeba robić swoje - ja osobiście jakichś większych wniosków nie wyciągam i póki co nic nie zmieniam w tym co robię.

po prostu ruszyli dinozaury, czyli domeny, które utrzymywały się długo w topie i nie dawały innym szansy na poznanie contentu :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

nie wiem czy ta kombinacja coś daje, wyniki te same.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

W dniu 28.01.2013 o 00:55, Robbieriviera napisał(a):

po prostu ruszyli dinozaury, czyli domeny, które utrzymywały się długo w topie i nie dawały innym szansy na poznanie contentu :)

Coś w tym jest! natomiast to co poszło do góry w większości przypadków ma tyle contentu że można się z nim zapoznać miedzy jednym a drugim łykiem kawy ;)

W dniu 28.01.2013 o 13:38, Vek-tor napisał(a):

jakby index googla wrócił do 2011 roku

Raczej jakby algorytm wrócił do tego sprzed 2011 roku...... jakaś abstrakcja jakiej mocy teraz nabrały masowe piramidy robione z for i wszystkiego co się rusza.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności