Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co mają te strony co pospadały?

Mają słabe linki

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A co mają te strony co pospadały? :)

Odróżniasz coś takiego jak zmianę algorytmu lub naturalne wahania pozycji od filtra? Czy dla Ciebie każdy spadek to filtr?

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

pingwin był łagodny ale to co się dzieje od 2 dni to porażka moje strony spadają w ochlań frazy z top 20 poleciały poza top 100, z top 3 na top 30, a z top 10 na top 100.... wszystko spadło, .................. :(

jak to się nie poprawi to będę zmuszony używać innych wyszukiwarek lub porostu zmusić ludzi aby korzystali z czegoś innego, G ma 97% udziału, a 3% to reszta pora to zmienić... Ja bym zrobił masowy bunt, koniec monopolu, bo robią co chcą, z skąd oni widza jakie strony są wartościowe? Bo maja treść i social, social ja robię w 2 dni !!!! Treść w 7 dni !!!! i już mam wartościową stronę wg G. dlaczego pudelki nie pospadaly makelikefuker i tak dalej ? Bo G czerpie z tego kase.... teraz będą zyskiwać wielkie firmy i biznesy.

pingwin był łagodny ale to co się dzieje od 2 dni to porażka moje strony spadają w ochlań frazy z top 20 poleciały poza top 100, z top 3 na top 30, a z top 10 na top 100.... wszystko spadło, .................. :(

Podaj przyklad strony

moja dodaj-ogloszenie.com.pl padła ofiarą tego upgrade

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności