Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i z lamentów przesżło na pyskówki... część seowców się zarżnie, częśc popełni samobójstwo ... rynek się przewietrzy i będzie fajnie :)

Nie ma to jak zacząć nowy tydzień od dobrych wiadomości. Jeszcze dopić kawcie i można brać się do pracy :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

dobra... rasumując...co robimy?

czekamy...?

301?

czy linkujemy?

Pozycjonowanie Stron w Szczecinie i za granicą na terenie takich Państw jak Niemcy, Holandia, Szwajcaria, Szwecja i Norwegia. 

dobra... rasumując...co robimy?

czekamy...?

301?

czy linkujemy?

idziemy na piwo, nic się nie dzieje nie panikujcie... jeśli macie spadki tot tylko wasza wina

nie rób 301, przeniesiesz tylko karę na nową domenę

sprawdź najpierw co masz źle na obecnej domenie

1) optymalizacja keywordów

2) dywersyfikacja linków

3) optymalizacja na stronie

ile stron Ci poleciało ?

Czytając fora z us mam pewną hipotezę "Jeśli podepniemy wszystkie swoje strony pod jedno konto GWT i Google wyczuje ,na jednej stronie black seo to losowo uwali inne strony dodane do GWT"

Czy też zauważyliście podobny mechanizm ?

@Nora z tą domeną już nic nie podziałasz. Chyba że uda Ci się ściągnąć z niej 'słabe' linki i zgłosisz się jako skruszony do google. I w żadnym wypadku nie rób 301.

a jak ma się kwestia taka ze przeniose całość na nową domene, to czy google nie spostrzeze ze to ta sama tresc tylko na innym adresie?

a jak ma się kwestia taka ze przeniose całość na nową domene, to czy google nie spostrzeze ze to ta sama tresc tylko na innym adresie?

Jak ich nie zlinkujesz między sobą to nie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja po tym updajcie jak mało kiedy zauwazyłem wzmożony ruch automatów róznej maści próbujących pozostawić linki.

I to jak popatrzę to wystarczy byle formularz, pchają (próbują) syf nawet w miejsca służące do zgłaszania nieprawidłowości.

Na ślepo byle by link wszedł :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Nora z tą domeną już nic nie podziałasz. Chyba że uda Ci się ściągnąć z niej 'słabe' linki i zgłosisz się jako skruszony do google. I w żadnym wypadku nie rób 301.

Dlaczego nic nie zdziała? Przecież nie ma bana, ani nałożonych filtrów. Ma poprostu słabe linki. Bedzie dalej linkować, ale z dobrych stron to coś zdziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności