Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie chodzi o sprawdzanie wyników, tylko o użytkowników, którym G. serwuje wyniki w oparciu o aktywność, pomimo że wyłączają tą opcję

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

EMD dostały strony główne na wszystkie frazy, podstrony nadal sa wysoko - tam gdzie ich miejsce :) szczerze, to niby mi wszystkie frazy mi poleciały, a ruch mam większy niż sprzed updateu

Ja mam tak na główne frazy jeden dzień nr 1 następny dzień nie widać nic. Za to pod strony cały czas bez zmian ile takie wahania.

Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi...

Kolejna nowa rzecz według mnie to wymuszona personalizacja, pomimo wyczyszczeniu całej historii i cookies ccleanerem, zmiany lokalizacji na "Polska", ...czy możecie to potwierdzić?

Mam to samo, po zapuszczeniu CCleanera (czyszczę wszystko) wyniki są już ok, ale trochę przesiadywania i zaczyna się wciskanie wyników

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wszystkie usługi G poza toolbarem wyłączone w czasie spradzania gdyby było inczej nie było by o czym pisać ;)

U mnie pomaga tak odpalam kompa i przeglądarkę ponownie ją wyłączam i włączam CCleaner -- Narzędzia -- autostart -- i wyłączam SWG jest to przypisane właśnie do toolbara i przy każdym uruchomieniu przeglądarki załącza się najlepiej w CCleaner -- wyłączyć wszystko z goog..

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

pomaga przejście w tryb prywatny ctr+shift+p pod ff

A ilu zwykłych użytkowników wie o trybie prywatnym? ;P

Odp: 0,1% populacji?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

pomaga przejście w tryb prywatny ctr+shift+p pod ff

A ilu zwykłych użytkowników wie o trybie prywatnym? ;P

Odp: 0,1% populacji?

Myślę że sporo fanatyków filmów xxx ;-)

Tryb incognito w Chrome tez chyba daje radę personalizacji.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności