Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj był kolejny Update EMD :killer:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poczekam jeszcze max 2 tygodnie, jeżeli pozycję nie wrócą, zajmę się przebudową strony Klienta. Czy ktoś zaobserwował realny powrót? Nie mam na myśli, zabawy z czyszczeniem czy personalizacją.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Szczerze mówiąc to ja po tych ostatnich rewolucjachnie nie widzę zeby cokolwiek przynosiło realne efekty. Czytając wypowiedzi "wesołe" niektórych fachowców typu teraz "pozycjonowanie bez zaplecza" lub "optymalizacja strony i powrót gwrantowany" itp itd zastanawiam sie czy to ja już sie wypaliłem, zdziadziałem, mózg mi się już zestarzał całkiem i nie mogę zaobserwować czegoś takiego u siebie, czy ci fachowcy pozycjonują gdzieś indziej niż ja :)

Margiusz182 siądź sobie przed kompem z zimnym browarem, wykup dostęp do ahrefs przeanalizuj 20 stronek, potem przeglądnij strony jako jako zwykły user, wciel się na chwilkę w rolę Googlarza i ocen je, następnie zrób seo na przekór większości na tym forum :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

hahahahaaa, dave84, doooobre :D :D :D Zapomniałeś dodać, że jak to nie za bardzo wychodzi, to wspomagają się adsensem :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Szczerze mówiąc to ja po tych ostatnich rewolucjachnie nie widzę zeby cokolwiek przynosiło realne efekty. Czytając wypowiedzi "wesołe" niektórych fachowców typu teraz "pozycjonowanie bez zaplecza" lub "optymalizacja strony i powrót gwrantowany" itp itd zastanawiam sie czy to ja już sie wypaliłem, zdziadziałem, mózg mi się już zestarzał całkiem i nie mogę zaobserwować czegoś takiego u siebie, czy ci fachowcy pozycjonują gdzieś indziej niż ja :)

Margiusz182 siądź sobie przed kompem z zimnym browarem, wykup dostęp do ahrefs przeanalizuj 20 stronek, potem przeglądnij strony jako jako zwykły user, wciel się na chwilkę w rolę Googlarza i ocen je, następnie zrób seo na przekór większości na tym forum :)

Robbieriviera zgadam się w 100%. Niektórzy zatrzymali się na pewnym etapie i zamiast ruszyć głową wolą wylewać swoje żale na forum.A prawda jest tak, że jeszcze nigdy nie wbijałem swoich stron do TOP łatwiej niż teraz. Zamiast wypisywać głupoty i szukać gotowej odpowiedzi na forum wystarczy usiąść i spojrzeć na wszystko trochę z innej strony.

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Hank - 100% racji...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Hank, Kapitan Seo wy jesteście naprawdę niesamowici. Że też ja was kurde wcześniej nie zauważyłem. Poproszę o waszą ofertę. Chce być w top 3 na hasło pożyczki bez bik, conajmniej rok. Myślę że to dla was pestka. Ja już jestem, stary pryk i mózg mi przestał pracować co innego wy gwardia seo :)

Obiecałem napisać jak już coś będę wiedział więc jestem.

Oberwały 2 witryny, na jednej zostały wprowadzone zmiany:

1. W tytule rozbiłem słowa kluczowe.

2. Delikatne podlinkowanie (głównie na podstrony).

3. Nie ściągałem linków.

4. Delikatne zmiany w treści strony.

Pozycje powróciły "prawie" na poprzednie miejsca. Raptem 5 oczek w dół ale nie jest źle.

Druga strona bez zmian i na frazy w tytule dalej daleko, ale na słowo kluczowe które nigdy nie była w TOPie wzrost z 50 na 6 pozycję.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności