Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Hank, Kapitan Seo wy jesteście naprawdę niesamowici. Że też ja was kurde wcześniej nie zauważyłem. Poproszę o waszą ofertę. Chce być w top 3 na hasło pożyczki bez bik, conajmniej rok. Myślę że to dla was pestka. Ja już jestem, stary pryk i mózg mi przestał pracować co innego wy gwardia seo :)

:faja: ja też poproszę o kilka z nieruchomości, finansów itp ;)

SEO in Bielsko-Biała 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hank, Kapitan Seo wy jesteście naprawdę niesamowici. Że też ja was kurde wcześniej nie zauważyłem. Poproszę o waszą ofertę. Chce być w top 3 na hasło pożyczki bez bik, conajmniej rok. Myślę że to dla was pestka. Ja już jestem, stary pryk i mózg mi przestał pracować co innego wy gwardia seo :)

:faja: ja też poproszę o kilka z nieruchomości, finansów itp ;)

Panowie, nie mam potrzeby żeby komukolwiek coś udowadniać. Nie potrafisz poradzić sobie z nieruchomościami, finansami i łyżkami do koparek? Nie moja sprawa......

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Hehe a propos finansówek, od wczoraj na drugiej stronie na frazę "banki" są banki.ru, banki.ir, bardzo fajnie :) (lokalizacja: Polska, wyszukiwanie w oparciu o aktywność niby wyłączone, cookies cleared)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

ja też poproszę o kilka z nieruchomości, finansów

W nieruchomości i finanse można wejść jak w masło. Szczególnie teraz po pingwinach i innych pandach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W nieruchomości i finanse można wejść jak w masło. Szczególnie teraz po pingwinach i innych pandach.

Wejść to sobie można... ale czy na pewno z warunkiem, który wyraźnie zaznaczono:

Nikt na tą frazę nie siedzi bez przerwy w top3. Powiedziałbym, że całe top10 rotuje cyklicznie co parę miesięcy, a ostatnio to i częściej.

Treningi WattUp.pl

najdziwniejsze jest to, że domeny podobnie pozycjonowane zupełnie inaczej się zachowują. Jedna dostała po dupsku i pospadała o około 40 pozycji a inna trzyma się mocno w top10..

wcale to nie jest dziwnie ani to żadna nowość powiem więcej jest to całkiem normalne, większość działan to czysta ręczna robota pod PR bo panika załatwi resztę

Marketing internetowy dla firm

Nie to nie jest dziwne, wystarczy zastosować odpowiednie algo do tych samych www.

Np takie jak

:)

@zakręcony, bardzo dziękuję, bardzo się uśmiałem

Mi EMD wraca samo, poszło z 4-5 na ponad 200, teraz jest 20 bez dzialań, domena na sprzedaż więc jej nie linkuję, na samą nazwę i doslownie kilka słabych linków trzymała się wysoko na popularną frazę.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności