Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy nastepnym updacie, po wypuszczeniu okularów (Google Galsses) albo Androida 5.0 się odbiją. W tym biznesie spektakurane spadki lub wzrosty to norma, trzeba tylko wyczuć moment

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Gdybym tak dobrze pozycjonował jak zabijam komary jedną ręką to pewnie było by jeszcze lepiej ale generalnie nie jest źle - strony które na parę fraz miały potężne filtry zaczynają się piąć do góry :)

Przyznam szczerze,że celność w domeny EMD jest niemal stuprocentowa w UK,gorzej to wyszło im w PL

Na przyzwoitym poziomie (kilka domen się ostało) oberwałem też w USA.

Przyznam szczerze,że nawet im to wyszło.

PS Jeśli ktoś obwinia ten filtr w związku z linkowaniem to niech się puknie w głowę.LINKI nie mają NIC do tego.

Chodzi tylko o onsite i keyword EMD w domenie.

EDIT

Mam dwie identyczne strony do SEO-wania w USA (party busy)

jedna miała kod ADsense i oberwała druga zaś nie

Sory za caps lock ale widzę że znów temat ruszył i znów będzie brednia o tym że niskiej jakośći linki są złe-BZDURA!

EMD.net w nazwie. Od 3 miesiecy #1 na 5-7 keywordów. Zaden nie polecał. Linkowana domena na 6-8 keywordów. Strona po ang.

Nie do konca jest tak jak mówisz :P

111.jpg

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

ludzie sprzedają te akcje bo nic dobre nie będzie !!! Bo te interesy robią z powietrza, to podobnie jak u nas z wódką, wyprodukowanie jest bardzo tanie, a tania flaszka z 16zł, tylko że na rynku wyszukiwarkowym jest kilku graczy i na pewno, w końcu wpływy się wyrównają.

Z przykrością stwierdzam, że i ja oberwałem updatem emd.. pomimo nadziei i dobrej woli strony jak poleciały w ciemną otchłań, tak nie wróciły mimo szczerych chęci. Zanotowałem spadek o kilkadziesiąt miejsc w dół lub całkowitą likwidację w wynikach. I tak strony, które pod najbardziej popularnymi kluczowymi słowami znajdowały się w TOP3 pomimo upływu czasu i powolnego przyrostu BL ani drgną.. jak już to w przeciwnym kierunku k..wa mać

Ma ktoś jakieś pomysły jak sobie poradzić z emd? :sciana:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności