Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bzdura, według mnie ktoś to wymyślił, aby podnieść oglądalność swojego zaplecza...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Co do pojawienia się "nagle" mojego bloga na "pozycjonowanie" to niektórzy piszą (ostatni komentarz), że może to być zasługa authorshipu - https://blog.shpyo.net/351/co-daje-authorship.html - ktoś potwierdzi, zaprzeczy? Nie wiem w sumie co o ty myśleć. Bloga nie dopalałem niczym od prawie roku (jak nie dłużej).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Witam,

Nie wiem czy to jest miejsce na tego posta (poprawcie mnie jeżeli tak).

Dokładnie 5.10 dopadł mnie najprawdopodobniej rzekomy pingwin. Strona terapeutapoznan.com.pl poleciała w kosmos na słowo psycholog poznań >100, natomiast po słowie psychoterpaeuta poznań jest w drugiej 10. Wspomne że wcześniej strona była w TOP1.

Stronę linkowałem głównie seokatalogami z multikodów, trochę blogów i trochę linków z moich stronek. Stronie zmieniłem meta, zgodnie z tym jak niektórzy wcześniej pisali w tym poście (nic to nie dało), stronę od tamtej pory regularnie linkuje ale nic to nie daje, strona nadal jest w odtchłani.

Czy da się z tą stroną jeszcze coś zrobić aby wróciła przynajmniej w pierwszą 10?

Z góry dzięki za rady.

Pozdrawiam

Podaj trochę więcej info, na ile fraz była linkowana, czy tylko główną linkowałeś, czy też podstrony. Trudno coś wywróżyć, nie wiedząc nic dokładniej.

linkowałem tylko stronę główną, w więkoszości wypadków na te dwa anchory, czyli psycholog poznań, psychoterapeuta poznań.

Zajmij sie najpierw optymaliazcją a potem linkowaniem, to co jest linkowane "po nowemu" będzie dalej stać bez odpowiedniej optymalizacji

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności