Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panda, Pandą, ale jakiś restart Pingwina by się przydał może będzie w grudniu wkońcu, bo jak narazie narędzie do usuwania linków nie sprawdza się u mnie, wysałem o ponowne rozpatrzenie dostałem odpowiedz standardową i jak frazy były w filtrze tak są i nic się nie dzieje. Nadmienie, żeby nie było tak kiepskie linki wysłałem dobre zostały i wiem jak je okreśłić żeby nie było, że coś pominołem ;) Myślę że ostatecznie może jedynie pomóc restart Pingwina.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Chodzi ci o narzędzie w GWT? Ono na razie służy do zbierania feedbacku od ludzi ale z założenia ma nie wywalać tych linków (i możliwe, że nigdy nie będzie). na moich serpach ma straszne windowania ludzi z koszmarnie słabymi linkami (swl'e, subdomenach 3 poziomu, strony N/A itd). Wygląda jakby nic nie zapuszczali i każdy link jest teraz dobry.

generalnie delikatne zmiany w dniu dzisiejszym (coś spadło, coś wzrosło, ciężko znależć punkt zaczepienia)

ale mam dobry "case", fraza z TOPu wyleciała w maju na 7/8 stronę. Po piątku poleciała na 30 stronę, a dzisiaj hmm 3 strona. Pewne rzeczy przestaje już rozumieć ;)

zakładałem multikonta dostałem bana

(...) dobry "case", fraza z TOPu wyleciała w maju na 7/8 stronę. Po piątku poleciała na 30 stronę, a dzisiaj hmm 3 strona. Pewne rzeczy przestaje już rozumieć ;)

No przecież o to im chodzi - chaos - nie płacisz haraczu to żyjesz w chaosie, no bo chyba nie podejrzewasz ich, że chodzi im o dobrą jakość wyników wyszukiwania :D;)

czasy gdzie pozycjonowanie opierało się na kilkunastu linkach minęły

ja tam bym powiedział, że wróciły :)

M

Tylko zależy jjakimi frazami się zajmujesz. Jeżeli chodzi o frazę "zdięcia z rocznicy ślubu babci konstancji " , to owszem kilkanaście linków wystarczy, ale jeżeli chodzi o oblegane frazy to bez SWL-i i dużej liczby linków "ni dy rydy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności