Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

.....

Wygląda jakby nic nie zapuszczali i każdy link jest teraz dobry.

od zawsze każdy link jest dobry, czasy gdzie pozycjonowanie opierało się na kilkunastu linkach minęły

dokładnie odwrotnie - te czasy wróciły

chetnie bym zobaczyl przyklad jakiejs ciezkiej frazy o ktorym mowisz, i nie chodzi mi o wypas owiec w bieszczadach

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

:) Zapowiedź nowego updateu :) (prawdopodobnie)

https://twitter.com/m...1608704/photo/1

jak sie nazywa to zwierzę? Skunks? :P

Póki co jest cisza, ale coś czuję, że na tydzień przed świętami wypuszczą coś i udupią sklepy

Na Polskę to się uwzięli:

od 1.00 minuty

"Uniqe type of link spam, for example Poland...."

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Po tym jak się Polacy udzielają w hangautach i niektórzy narzekają jakim to jesteśmy spamerskich krajem to jak mógł o nas zapomnieć :D Już widzę to podnietę, że o nas wspomniał :D Ja już i tak nie mam siły go oglądać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności