Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ma co się trudzić. Nadciąga 21.12.2012. O godz. 20:12 Google zbanuje świat.
WIELKI BAN, tak to dzisiaj, ciekawe czy to fizycznie boli ;), ale ludzkość przetrwa wielki restart, tyle że sami się potem powybijają i kontrolę przejmie automatyczny system Google pod kryptonimem SKYnet z najnowszym updatem "RED Queen", a niedobitki do Goołagów.

Prawdziwa twarz Google

Red_queen.jpggoogle_skynet-150x150.jpgskynet-terminator.jpg

To są obrazki, które znalazłem w Google

Zastanawiam się bo wyleciało mi dzisiaj sporo fraz poza TOP100 co raczej się nie zdarzało przez ostatnie miesiące, a nie mogę odnaleźć wspólnego mianownika. Jak zmiany wyglądają u Was?

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Jakby google miało jaja to by ogłosiło abolicję dnia 21.12.2012

Jakby miało to by samo siebie zbanowało, bo wielokrotnie łamie swoje wytyczne.

Coraz bardziej dochodze do wniosku, że nie ma sensu dbać* o stronę.

No nie ma, nie ma, możesz mieć super stronę, a zostanie potraktowana jak pospolity spam bez sensu i składu, także nie ma co sobie głowy zawracać ich debilnymi wytycznymi, bo i tak próby ich przestrzegania nic Ci nie dadzą.

Zastanawiam się bo wyleciało mi dzisiaj sporo fraz poza TOP100 co raczej się nie zdarzało przez ostatnie miesiące, a nie mogę odnaleźć wspólnego mianownika. Jak zmiany wyglądają u Was?

faktycznie widzę takie wyloty. A tak poza tym to jak zwykle możemy tu sobie gadać a i tak żadnych wniosków nie będzie ;) To co oberwie to oberwie, to co będzie miało fuksa zostanie nietknięte i karuzela będzie kręcić się dalej...

Moja strona o tematyce która jest bardzo popularna i trudna do pozycjonowania wskoczyła wczoraj wysoko do topów na kilka haseł. Nie wiem jednak które z moich działań na to wpłynęło.

Moja strona o tematyce która jest bardzo popularna i trudna do pozycjonowania wskoczyła wczoraj wysoko do topów na kilka haseł. Nie wiem jednak które z moich działań na to wpłynęło.

Patrząc jak mocno mieli wynikami jutro może już jej tam nie być, czego Ci oczywiście nie życzę, ale nie nastawiałbym się na długookresową radość... ale może akurat się utrzyma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności