Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zalecam hospitalizację matta... Lubiąż oddział 7 dla Hannibali... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Mam pytanie czy około 10 i 27/28 grudnia plus minus kilka dni komuś coś poznikało z serpów mam 2 strony co w tych dniach długi ogon mi zniknoł, w serpach zaostały kategorie strony a podstron nie ma są daleko, czy może jakąś szarańcze w święta wypuścło G ?

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

To co ty było jak nie filtr?

Ja kilka podstron wcześniej stawiałem na chwilowy spadek ruchu z powodu braku strony głównej Gotujmy w indeksie, nieraz tak wypadają, a jak było to ja tam nie wiem. Ale filtr raczej nie skoro na frazy dalej jest i była wysoko. Nie sądzę by za jakieś śmieszne widgety taki serwis dostawał filtra.

Na mnie wywarł wrażenie takie o jakie im zapewne chodzi.

nie oglądałem i nie zamierzam oglądać - propaganda jeszcze gorsza niż za trzeciej rzeszy.

Kiedyś było takie hasło : "Tylko świnie siedzą w kinie" :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mam pytanie czy około 10 plus minus kilka dni i 27/ 28 grudnia komuś coś poznikało z serpów mam 2 strony co w tych dniach długi ogon mi zniknoł, w serpach zaostały kategorie strony a podstron nie ma są daleko, czy może jakąś szarańcze w święta wypuścło G ?

Możliwe, że mówisz 21.12.2012 - w tym dniu nastąpił już 23 refresh Pandy, również odczułem zmiany. Klienci, którzy we wcześniejszych update'ach Pandy wypadli wrócili, a Ci którzy byli wypadli z tym refresh'em ... czyli jak zawsze w Google - "bądź tu mądry i pisz wiersze".

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Mam pytanie czy około 10 plus minus kilka dni i 27/ 28 grudnia komuś coś poznikało z serpów mam 2 strony co w tych dniach długi ogon mi zniknoł, w serpach zaostały kategorie strony a podstron nie ma są daleko, czy może jakąś szarańcze w święta wypuścło G ?

U mnie w tych dniach nastąpiło raczej delikatne wahnięcie pozycji głównych, przy jednoczesnym, wyraźnym wzmocnieniu długiego ogona. Ale wiążę to z własnymi działaniami prowadzonymi 3-4 tygodnie wcześniej i raczej takie spojrzenie na sprawę polecam.

Latent Semantic Engineering

@YT Matt

a jak dla mnie - odjechane - kapitalne i mam to gdzieś

- znam gorszych ludzi którzy są "kierownikami,przywódcami,itepe"

- wszystko się zmienia - wszystko jest względne, nawet Albert E

- jeśli jedyna Twoja noga to wielkie G - wyhoduj sobe drugą

- poznać głupiego po czynach jego (moje ulubione z ameryki (gorze mi))

- sowieci doradzali i wiadomo, że dobrymi brukami piekło jest wyłożone (wiem, że gorze)

selavi

jak patrzę na ten filmik - no nie taki cutts straszny jak matta matują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności