Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka razy po czyszczeniu kompa ukazał mi się stary układ (schemat graficzny) goog... czyli "Grafika, Mapy, ... Narzędzia Wyszukiwania które obecnie znajdują się nad wynikami były jakieś 10 min temu z lewej strony wyników.

To nie jest możliwe żeby któryś serwer goog... miał takie opóźnienie,

czyli zostaje "Głupi Jaś" mieszamy, mieszamy...... i jeszcze raz wracamy do tyłu.... :hmmm:

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W chwili sprawdzania nie do końca wiadomo czy skoki w górę ewentualnie pozycje z wczoraj są z "normalnego" DC, czy z tego gdzie są spadki, a czerwonych jest od ... :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ja miałem ostatnio stabilne pozycje a na chwilę aktualną są spadki i wzloty, więcej tych pierwszych nawet o -16 pozycji ale zaraz skacze +8 itd ...

ale już widać, że są jakieś błędy .. ta sama moja strona jest np. na 9 i 11 pozycji (Monitor for G) ..

Czy Wam te strony skaczą co po ostatnim updacie pingwina poszły w górę czy ogólnie dotyczy wszystkich?

Dotyczą większości fraz a szczególnie stron z ostatniego pingwina: i to i tych co poszły zarówno do góry jak i w dół.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Update z grudnia był "na święta", ileż to firm kupowało w noworocznym szale... adwordsy :D

Przecież Gogiel też chciał sobie kupić prezenty świąteczne :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności