Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Około 87 600 000 wyników

(0,22 s) TOP 10 :jupi:

Bicz plis :D

433 000 000 wyników, TOP1 od pół roku ( dla google.co.uk) ;)

Co do rzekomego update-u, to faktycznie w nocy mocno mieliło część fraz ale ostatecznie nic się wielkiego nie stało, normalne rotacje.

Nie wiem, żaden update od kwietnia mnie nie dotknął, aż się zaczynam bać.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

About 18,900,000 results (0.19 seconds)

dawno mnie tam nie było ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam!

Miesza, miesza. Jeszcze za wcześnie, żeby móc powiedzieć cokolwiek, ale u siebie zauważam bardzo duże ruchy na stronach mocno linkowanych w ostatnim miesiącu.

Mam nadzieję, że dopiero wszystko przelicza, bo karuzela jak w lunaparku.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

ja tam nie widzę żadnych przetasowań. co więcej - https://serpstat.pl/ sugeruje że totalnie nic się nie działo..

Może czas zmienić branże jak nie widzisz, że od 2 dni ostro miele.

Podam tylko jeden przykład jakie przydatne strony dla potencjalnego użytkownika są na proste hasło Księgowość Służew.

Co chwila frazy wpadają i wypadają.

a czemu mam zmieniać branże? podważasz to że ja osobiście na iluś tam stronach ( i nie są to 2 czy 3 i nie 10) nie zaobserwowałem zmian? chyba lepiej wiem czy coś się mi zmieniło czy nie.. i że serpstat też nic nie wykazuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności