Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Da radę jakieś 301 zrobić jeżeli ktoś po tym upie oberwał a ma słowo kluczowe w nazwie domeny? Czy lepiej już nową domene zakładać ?

Kto Ci odpowie na to pytanie skoro zmiany są nowością, potrzeba czasu na testy :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Bunitas jako użytkownik PiO jesteś zwyczajną spamerką, robisz jak reszta użytkowników PiO tylko i wyłącznie syfiaszcze strony, linkujesz tylko z syfiaszczych miejsc i wpychasz na nie tylko reklamy G by na nich uzbierać na wóde, maryche i blasty. Potem jak algo wywala te śmieci, to płaczesz z nami userami PiO, a nie możesz dostrzec, że wyniki znowu są najlepsze w historii. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Można powiedzieć, że tym razem magicy z G odrobili pracę domową. Update był lepszy niż poprzedni, jednak do 100% trafności jeszcze daleko. :)

Jestem zadowolony z tej aktualizacji i z wyboru mojej strategii.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

eeee kurde, a już chciałem objechać Zgreda, że jak zawsze puszcza kity, ale proszę , proszę - są też i duże wzrosty - powroty po 25 kwietnia

o cholera - zdjęło filtra dziś na jednym serwisie :) - czas się przyglądać innym

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A reszta niech przestanie siorbać nosem i smarkać w chusteczki, tylko obudzi się z 10-letniego snu o nap... linkami. Od kwietnia zasady gry się zmieniły. A kto tego szybko nie zrozumiał, teraz musi po słownikach wertować co jest, a co nie lamentem i dywagować z pacanami czy już mają do niego prawo.

Święta prawda... Niektórzy żyją po prostu w matriksie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Do was też dzwonią ludzie z Google i proponują spotkania w celu pokazania:

- co zrobić by być wyżej w organicznych

- jak robić samemu adwordsy, by nie zlecać tego firmie zewnętrznej

- jak korzystać z analyticsa

- jakie wtyczki używać na stronach

Miałem wczoraj taki telefon i się umówiłem z gościem od Google.

Jestem niewinny :P

Jeśli to co mam się utrzyma i uda sie powtórzyć efekt dalej to będzie super :) będzie można pozycjonowac bez zaplecza :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

będzie można pozycjonowac bez zaplecza :)

eee dalej bym poszedł - można pozycjonować bez pozycjonowania

To jak 'styl walki bez walki' :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności