Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

8% fraz zanotowało spadki - pozycje sprawdzane o 6:00

6,5% fraz wróciło na pozycję już o godzinie 14:00

Więc u mnie już prawie wszystko jest tam gdzie było, a nawet lepiej ;)

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

Rotacja wyników nie dotyczy wszystkich zapytań - to pierwsza sprawa. Z kolei rotacja w moim wypadku dotyczy witryn zarówno linkowanych, jak i nielienkowanych, nowszych jak i kilkuletnich. Cech wspólnych - brak.

Nie mniej z reguły jak "skaczą" domeny to przeważnie te same.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Rotacja wyników nie dotyczy wszystkich zapytań - to pierwsza sprawa. Z kolei rotacja w moim wypadku dotyczy witryn zarówno linkowanych, jak i nielienkowanych, nowszych jak i kilkuletnich. Cech wspólnych - brak.

Nie mniej z reguły jak "skaczą" domeny to przeważnie te same.

Ja również nie dostrzegam cech wspólnych domen które wariują, natomiast karuzele mam ciągle na tych samych domenach, jakieś 20% wszystkich które pozycjonuje.

Aktualnie szukam cech wspólnych w sposobie linkowania i czasie kiedy domeny były linkowane.

najdziwniejsze jest, że wyniki zmieniają się po każdym odświeżeniu strony, wystarczy co 3 sekundy naciskać F5 i mamy inny wynik

Nie wiem co Oni odp......

Z klientem się użeram od kilku dni, bo jak ja mam mu to wytłumaczyć, że system ma na tej pozycji frazy a jak on sprawdza to nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności