Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem co Oni odp......

Z klientem się użeram od kilku dni, bo jak ja mam mu to wytłumaczyć, że system ma na tej pozycji frazy a jak on sprawdza to nie ma.

Pokaż kloentowi ten wątek oraz mozcast.com. To działa

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

System pozycje mi sprawdzał pomiędzy 1, a 3 w nocy i na jednej domenie była totalna sieczka, na kilku innych też duże spadki, a reszta spokój, ewentualnie trochę wzrostów.

Pozycję teraz sprawdziłem i wszystko wróciło do normy, a na dużej części fraz jest nawet lepiej niż było.

Dziwne to...

No prawdę mówiąć u mnie największe cuda przy domanach bardzo ostrożnie linkowanych, na znaczną ilość haseł, na większą ilość podstron i przede wszystkim... z "głową" :-) Ano cóż WHITE CHAT "rządzi" !!!

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

No prawdę mówiąć u mnie największe cuda przy domanach bardzo ostrożnie linkowanych, na znaczną ilość haseł, na większą ilość podstron i przede wszystkim... z "głową" :-) Ano cóż WHITE CHAT "rządzi" !!!

Chyba hat.

https://www.google.pl/search?q=kredyty+mieszkaniowe wiadc jak dobrej jakości strony są w top10.

W całkiem innej branży pod "średnią" frazę, zaplecze w niecałe 2 msc top1 systemem rotującym i się trzyma stabilnie. drua strona pod tą samą frazę rotacyjnym w top10, klient 11 ... :/ :P

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

A mi się wydaje że może już tak zostać. Cały czas wyniki by się zmieniały tylko po to aby firmy pozycjonerskie nie miały jak rozliczać sie z klientami. Oczywiście wszystko w ramach +- 5 pozycji.

Wtedy jakis odsetek ludzi przejdzie do Adwords.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Hank i dobrze Ci się wydaje...:) dotyczyć będzie wszystkiego co zostało stworzone tylko i wyłącznie po to, aby ktoś mógł dodać linka :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności