Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wejdzie teraz ten uptdate dotyczący przymusu werifikacji stron w narzędziach webmasterów, który zapowiadałeś jakiś czas temu, o którym Ci powiedział jeden z pracowników (inżynierów?) z Google i z którym się spóźniają niestety. Mam nadzieję, że te 4000 kont Google, które założyłem jakiś czas temu w końcu się przydadzą...

A, i ktoś jeszcze zapowiadał ostateczny koniec katalogów, update Google Venom czy jakoś tak. Też teraz wejdzie zapewne. Oczywiście nie należy równiez zapominać o preclach, które będą miały ujemną moc według jednego z ostatnich tematów na forum.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam jeszcze pytanie, jak z indeksowaniem nowych treści, odkąd zaczęła się huśtawka? Bo mi się wydaje, że spowolniło znacznie..

Może jak by tak było, klka ostanich dni słabiej łyka, ale to jak wiadomo róznie bywa.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

wiesz u mnie powiedzmy, że jest świetnie, bo podczas jednego zapytania strona jest top2 (teraz już częściej się tam trzyma 7/10 zapytań), ale w pozostałych 3/10 jest top50 co już świetne nie jest, jeśli faktycznie będzie top2, gdy to się już skończy, to będzie fajnie... i tak w przypadku innych fraz też..

Fraza to: blackmagic design , brak rumaków, srape'ów, SWL-i , generalnie prywatne katalogi, blogi.

Przeglądarki nie zapamiętują danych.

Nie wiem jak jeszcze pozycje dla innych fraz, bo po prostu nie mam siły i nerwów tego sprawdzać, jeszcze trochę poczekam, ale obserwuję po prostu zjawisko ciągłej huśtawki jeszcze...

Przed zawirowaniami to była jakoś na 33-35 pozycji i tak trzymała się dzień w dzień. Odkąd zaczęły się te skoki (ja też zmieniłem nieco tytuł akurat w pierwszy dzień skoków), a dzisiaj kiedy zaindeksowało stronę z nowym tytułem jest w sumie niby top2, ale czasami i top50.

Przy wersji top2 mam:

- 4 strony normalne (w tym moja)

- 2 filmiki

- wikipedie (zaliczam ją jako bardziej premiowaną w Google)

Przy wersji top50-55 mam:

- 4 strony normalne (z tym, że tutaj wskakuje inna zamiast mojej)

- 2 filmiki

- wikipedie

No prawdę mówiąć u mnie największe cuda przy domanach bardzo ostrożnie linkowanych, na znaczną ilość haseł, na większą ilość podstron i przede wszystkim... z "głową" :-) Ano cóż WHITE CHAT "rządzi" !!!

Dodałeś link do strony osobiście żeby zmanipulować wyniki ? to już nie jest white hat, jak myślisz ?

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

A na zagraniczych witrynach też wam mieszają? Bo z nimi to największy mam problem - skaczą jak oszalałe I to na niekorzyść raczej

Mam stronki na google.co.uk . Obserwuje ruchy w granicach 10 pozycji do góry i w dol. Ale od wczoraj mam wrażenie, ze wszystko zaczyna sie uspokajać.

Best military dog tags in the world.  :peace:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności