Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

opiera obecnie profil linków tylko na katalogach

trudno opierać profil linków tylko na katalogach, bo w większym lub mniejszym stopniu dla każdej strony istnieje naturalne linkowanie, więc jak powisi trochę w sieci i znajduje się na niej coś konkretnego, zawsze ktoś do tej strony zalinkuje

opiera obecnie profil linków tylko na katalogach

trudno opierać profil linków tylko na katalogach, bo w większym lub mniejszym stopniu dla każdej strony istnieje naturalne linkowanie, więc jak powisi trochę w sieci i znajduje się na niej coś konkretnego, zawsze ktoś do tej strony zalinkuje

Jasne np do zakladu pogrzebowego :)

pewnie mnostwo ludzi zachwyceni ich praca linkuja ich na swoich prywatnych blogach :D

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Mimo wszystko - robilem teksty, witryny nie "dostaly" chociaz setki linkow prowadzilo z "katalogowania"

Podkreslam - nie bylo to jedyna metoda.

Wiec stwierdzenie "dostaly strony katalogowane" jest nieprawdziwe moim zdaniem :)

Co innego napisac - "dostaly strony - nie wlasciwie katalogowane" :))

Jasne np do zakladu pogrzebowego :)

pewnie mnostwo ludzi zachwyceni ich praca linkuja ich na swoich prywatnych blogach :D

a o czymś takim jak polecenie słyszałeś? na forach, komentarzach na blogach ludzie dzielą się takimi informacjami i nie musi być to tylko marketing szeptany

a jakie to jest właściwe katalogowanie? :)

Mimo wszystko - robilem teksty, witryny nie "dostaly" chociaz setki linkow prowadzilo z "katalogowania"

Podkreslam - nie bylo to jedyna metoda.

Wiec stwierdzenie "dostaly strony katalogowane" jest nieprawdziwe moim zdaniem :)

Moja wypowiedź miała mieć również podobne brzmienie aczkolwiek nie wyłożona na tacy:) Niestety co niektórzy dopisują sobie własną ideologię.

Nie no smieje sie z tym zakladem pogrzebowym - ale oboje wiemy ze proces naturalnego linkowania trwa o wiele dluzej..

tego sie nie zmieni chyba ze nagrasz super smieszny i popularny filmik, ktory ludzie beda polecac i udostepniac dalej :)

zwykla, standardowa witryna nie ma szans na taka popularnosc super.

Odnosnie katalogowania - nie znam definicji idealnego katalogowania, wiem czego nie nalezy robic;P moze w ten sposob to ujme ;)

Ja swoja wiedze opieram tylk ona testach, nie na forum, nie na wpisie na czyims blogu. Jest test, jest wynik, wyciagam wnioski i ide dalej.

Swieta prawda, moim zdaniem krzywdzace jest napisac ktorekolwiek z tych zdan (przykladowe):

• preclowanie nie dziala
  • SWL sa to kitu
  • katalogowanie jest super
  • zaplecze sie nie sprawdza

Kazde zdanie jest zbyt ogolne, nie przedstawia szczegolow wiec powielanie takich tresci nie ma sensu.

Albo konkrety albo nic - ale to tylko moja opinia.

Skoro wiesz to może podziel się z innymi ?

A jak Ty idziesz na grzyby to tylko po to żeby sobie pochodzić? Czy jeżeli grzybobranie zajmuje Ci np. 12h to wracając do domu rozdajesz te grzyby przypadkowo spotkanym ludziom? Czy idziesz do chałupy i marynujesz je na zimę albo robisz sobie od razu sosik który wp.. tzn zjadasz aż Ci się uszy trzęsą?

Dlaczego ja mam się dzielić swoją wiedzą opartą na godzinach a nawet tygodniach testów i prób? A inny pasożyt ma to dostać na tacy? Gdyby miało mu to życie uratować to pewnie bezinteresownie bym się podzielił, ale nie... on chce na tym zarobić. Niestety wiedza kosztuje...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności