Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To się ocknąłeś Zgred :D

eee nie sądzę :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w tym temacie widze całe stado osób, ktorych albo dawno nie było albo nigdy sie nie wypowiadały :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Całkiem niezły ten update. Nie ma jakiś ogromnych wzrostów, ale w najgorszych przypadkach 2-3 oczka wszystko poszło w górę :)

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

I wreszcie stało się. Tak czułem że będzie to w październiku. Drobne zmiany w serpach dzieją się w każdym miesiącu, ale poważne "tąpnięcie" ma miejsce przynajmniej od 2 lat zawsze w kwietniu i pazdzierniku. Pamiętam kwiecień 2011 i pazdziernik 2011, oczywiście nie zapomnę kwietnia 2012 :)

sorry, wybaczcie , ze tyle tu spamuję, ale kolejna strona odżyła !! - ta miała filtra dłuuugo i dziś z kosmosu :) :)

Dziś jednak DUŻE plusy dla googla. Żeby nie było - oberwałem też dzisiaj i odczuje to kasowo, ale to co wraca ma większą wartość. Wracają serwisy dla ludzi :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Albo to jakaś zbiorowa halucynacja... Albo zacznę sprzedawać pakiet Antypingwin... :D Bo ja u siebie tego updatu kompletnie nie widzę...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

to może Ci którym tak powzrastało podzieliliby się choć ogólnymi radami a nie "wzrosty. nie znacie się.. znów do góry".

ja totalnie dalej nic nie kapuje po tym updacie. kilka stron moich kluczowych - robione identycznie - i efekt? kilka w dół, kilka w górę.

nie jest to też EMD bo moja strona EMD jedna spadła, druga akurat mocno wzrosła.. ale czemu to nie wiem bo robiona identycznie jak te co spadły..

w tym temacie widze całe stado osób, ktorych albo dawno nie było albo nigdy sie nie wypowiadały

Albowiem w seło szczęśliwi są ci co nie mają nic do powiedzenia...

Imperatorowi nic nie leci. haha :D Imperatorowi tylko rośnie. :D

No to Imperator jest jak Chuck Norris... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

to może Ci którym tak powzrastało podzieliliby się choć ogólnymi radami a nie "wzrosty. nie znacie się.. znów do góry".

ja już napisałem radę, chociaż rzadko dzielę się spostrzeżeniami - oglądałeś 'Wejście smoka' :) ?

Pozycjonowanie bez pozycjonowania :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wiecie co, prawdziwego pozycjonera poznaje się nie po tym jak siedzi w TOPach, a po tym jak się podnosi z kolan po updajcie. To tak dla zachęty dla tych co teraz są na kolanach ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności