Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

na moim przypadku - zgodzić się muszę z xannem - stałe linki w dupu.

Swl'elki powrót na dawno nie obsadzane pozycje.

I w majesticu od groma "new linków" co dodawane były >2 lata temu ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No muszę przyznać, że jedno z większych przetasowań od hmmm... ok. pół roku.

Trzeba będzie to dobrze przeanalizować - bo niektóre strony faktycznie zaskoczyły mnie spadkami.

Fajnie widać to przy monitorowaniu większej ilości stron - te najmłodsze są najstabilniejsze a im starsze tym większe wahania.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Przychyliłbym się do zdania @Dark

Zapleczówki "starsze" - ostro w dół

młodsze - aż za wysoko, profil linków baaardzo podobny, skala łatwości fraz również

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

No muszę przyznać, że jedno z większych przetasowań od hmmm... ok. pół roku.

Trzeba będzie to dobrze przeanalizować - bo niektóre strony faktycznie zaskoczyły mnie spadkami.

Fajnie widać to przy monitorowaniu większej ilości stron - te najmłodsze są najstabilniejsze a im starsze tym większe wahania.

Nie zgadzam się. Monitoruje masę stron i raczej u mnie nie ma reguły. Myślę, że trzeba poczekać do poniedziałku bo czuję, że to nie koniec :/

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

U mnie spadki na domeny świeże, które katalogowałem. Problem polega na tym, że nie były to seokaty tylko lista cezzyego i ogólnie uznawane za bardzo wartościowe typu onet, gazeta, wp...Pod frazy typu kalosze,kozaki wbiłem się na TOP10 tylko po skatalogowaniu. Teraz otchłań.

Nie wartościowe, a raczej głównie takie, które biorą sporą kasę za dodanie hehe. Bo co rozumiesz pod słownie wartościowe? Bo dużo bl z precli do katalogu prowadzi? :D Czy że ma opłatę 10zł?

Wartościowy to jest np. katalog Yahoo a nie kolejny katalożek;]

Ja obserwowałem od środy zmiany w pozycjach ale raczej małe, tylko na kilku frazach większe spadki (tj o conajmniej 20 pozycji w dół) natomiast dziś to istny sajgon. Wspólny mianownik to tylko taki, że blisko 90% fraz poleciało w dół ale różnie, od 5 do 100 i więcej pozycji w dól. Wygląda mi to na testy Google i po prostu zrobił się bałagan. Trzeba poczekać ok. 1 tygodnia powinno powracać i ustabilizować się. A co nie wróci trzeba będzie pchać od początku.

Co do spowolnienia indeksacji, to rzeczywiście mało podlinkowana strona to mega długo się czeka na aktualizację, brakuje im mocy obliczeniowej bo wszystko pingwiny pożerają i przeliczają i co wychodzi z tego? burdel i dziwne wyniki jak zwykle. Nie wiem po co się tak męczą przecież łatwiej by im było zepchnąć poza top 50 wszystkie strony poniżej PR6 ;)

No z SWLami to prawda, mega dobrze działają :)

No to już od dłuższego czasu widać, że druga młodość przeżywają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności