Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pisałem wcześniej czego ma dotyczyć następny update, ale nie spodziewałem się, że zrobią to kilka dni później :/

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A jaki odsetek zakupi AdWordsy w tym czasie, ho ho ho :-)

ja myślę że nie, ja na pewno złamanej złotówki na nich już nigdy nie wydam i myślę, że sporo ludzi myśli podobnie, bo jak Ci ktoś "w twarz pluje" to masz mu jeszcze ochotę kieszenie napychać? Lepiej korzystać z innych kanałów reklamy.

ja myślę że nie, ja na pewno złamanej złotówki na nich już nigdy nie wydam i myślę, że sporo ludzi myśli podobnie, bo jak Ci ktoś "w twarz pluje" to masz mu jeszcze ochotę kieszenie napychać? Lepiej korzystać z innych kanałów reklamy.

Chciałbym, żeby tak było, ale wątpię. Ludzie zrobią prosty rachunek zysków i strat, i kupią AdWords. Biznes to biznes. Skoro konkurencja kupi AdWords, to czemu my mamy być gorsi?

No muszę przyznać, że jedno z większych przetasowań od hmmm... ok. pół roku.

Trzeba będzie to dobrze przeanalizować - bo niektóre strony faktycznie zaskoczyły mnie spadkami.

Fajnie widać to przy monitorowaniu większej ilości stron - te najmłodsze są najstabilniejsze a im starsze tym większe wahania.

potwierdzam, ta sama analogia

co najgorsze - stare, stabilne od wielu miesięcy teraz idą na dół

nowe - ładnie zoptymalizone bez linków są stabilne

nowe- ładnie zoptymalizone z jakimś linkiem (bez SWL) spadają

Dosięgła mnie ręka wielkiego G...

Czy ktoś mógłby rzucić okiem do mojego tematu i coś podpowiedzieć w tej kwestii?

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/169916-prawdopodobnie-filtr-co-teraz-zrobic/

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności