Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Dark'u - nie chce pisać banałów - a Wy nie chcecie ich czytać - że wiedza jest cenna więc odpuszczę. Idąc Twoim tokiem myślenia większość z Was pisze, że to bez sensu, ja ten schemat i sens dostrzegam. To, że nie wpisuje się w owczy pęd i być może brak kompetencji aby dostrzec pewne schematy nie oznacza, że moje stanowisko jest złe. Dark'u środowisko SEO jak każde inne ma ludzi, którzy idą wg. schematu i za grupą jak i takich, którzy wychodza poza szablony.

Pisałem wyżej, że dwie strony wyszły mi dziś z filtra, okazuje się, że nie dwie, a trzy :D Ta trzecia strona to sklep internetowy...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@ firstline, Twoje kreowanie autopr przekracza dopuszczalne granice. Nie tylko tutaj się udzielasz w podobnym tonie.

Ja już wiem, że jesteś najlepszy, posiadasz cenną wiedzą, nie idziesz wg schematów, a reszta branży nie potrafi wyciągać wniosków.

---

Sklepy również są dotknięte updatem.

---

@ mmr88 - od kiedy te filtry? na wszystkie zapytania?

ja tez moge powiedziec że mam dłuższego ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@firstline Moim zdaniem jeśli ktoś jest tutaj krytykowany za swoje przemyślenia, to nie za to, że je ma, albo że są one niezgodne z mainstreamem, tylko za metodologię albo jej brak. Jeśli stwierdzisz, że Twoim zdaniem zmiany w pozycjach nastąpiły w wyniku takich a takich czynników, które sprawdziłes takimi i takimi metodami na podstawie 5-10-100 stron to raczej nikt nie będzie tutaj sobie kpił z takiej wypowiedzi. Inaczej sprawa się ma jak niektórzy wypisują swoje mądrości na podstawie obserwacji 1 strony, która poleciała mocno w dól czy w górę. Przynajmniej ja zauważyłem taką prawidłowość.

Schemat większej części dzisiejszych spadków - nie mam do czynienia z serwisami w SWLach więc tu schematów nie mam okazji dostrzec - widoczny jest jak na dłoni. Każdy dobry specjalista SEO powinien sobie z nim poradzić w kilka chwil.

Czy schemat widoczny jest jak na dłoni ? Nie do końca byłbym taki przekonany. Oczywiście można wyciągnąć tutaj pewne wnioski odnośnie profilu i ilości linków, anchorów i ich procentowego rozkładu, a także miejsc skąd pochodzą linki.

Ale niestety jest sporo stron, które łamią tą teorię.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności