Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam wrażenie, że cały ten wątek po podkładka pod klientów, żeby uratować sobie tyłek i nie rozwiązali umowy

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

mają co najmniej 3 indeksy:

1. Jesteśmy już nażarci $ z AdWordsa, więc urządzamy tym wszystkim seo-głupkom święto lasu ;)

2. Jesteśmy napchani $ tak do połowy, więc niech część w/w seo-g... się cieszy i coś tam niech sobie wraca skąd spadło.

3. Potrzebujemy duużo $$$, więc startujemy z tzw. "updatem", wymyślamy dla niego nazwę, dorabiamy jakąś durną teorię (wszystko jedno i tak to łykną i będą dyskutować na forach 24h/dobę wymyślając kolejne przyczyny spadków) i jedziemy z serp'ami na maska :)

W zależności od sytuacji jeden z tych indeksów jest dominujący lub włączony jako jedyny a reszta czeka na swój czas...

jakie to proste, nieprawdaż? :) A tu powstaje kolejny tasiemiec nie wiadomo o czym... ;)

Oprawie sobie Twój wpis w ramkę i powieszę u siebie w biurze! :D

No teraz to ja już rozumiem te wszystkie updaty...

Też wieszam - nad łóżkiem...rano się budzę z melodią w głowie "co może przynieść nowy dzień"

Mam wrażenie, że cały ten wątek po podkładka pod klientów, żeby uratować sobie tyłek i nie rozwiązali umowy

Czyli jak rozumiem tutaj wszystko zielono, a każda strona jest niczym blog - setki linków od normalnych użytkowników i nie ma co się przejmować i pracować. W końcu strona będzie wypromowana naturalnym sposobem i nic tylko liczyć $ bo mnóstwo osób wypowiada się na temat spadków szukając rozwiązania, a ja jestem super i napiszę jacy oni są beznadziejni bo mają spadki

To jeden z powodów dla którego PiO mnie drażni...Nie masz spadków to gratulacje i życzę żeby każdego dnia wszystko szło do góry.

A w kwestii: "Mam wrażenie, że cały ten wątek po podkładka pod klientów, żeby uratować sobie tyłek i nie rozwiązali umowy"

Mam wrażenie, że liczysz że osoby które wlazły na ten wątek rozwiążą umowę z obecną firmą i nawiążą z Tobą bo masz same wzrosty

Proponuję założyć osobny dział na PiO - Jestem super i mam same wzrosty. Z pewnością niektórym się spodoba.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

@Up ja nie prowadzę agencji SEO, nie mam z tą branżą nic wspólnego, pozycjonuję tylko swoje strony :) Mnie to lata co mówią klienci, bo nie mam klientów:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ok napisze o swoich spostrzeżeniach , na moim zapleczu często pojawiali się pijący mocne trunki (wóda - dykta etc ) , często zachowywali się wulgarnie, rozrzucając bluzgi - jeden nawet zaczepił przechodzącego obok googlebot i nawrzucał mu (ty śmieciu cośtam cośtam choć sie najeb**my razem - czemu nei pijesz ) - i myślę że naskarżył SQT że burdy i draki u mnie na zapleczu są , sanepid przyszedł i pozamiatał - zaplecze dostało, pracownicy dostali po premii (ja mandat za sprzedaż trunków w okolicy szkoły ) teraz trzeba to posprzątać, te butelki i zrobić nastrój dla kobiet z dziećmi. Oczywiście o niczym nie wiedziałem

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

jedna moja strona ktora oberwala 17stego , zalozmy dostalo się 90% frazom zaczyna wracać od wczoraj . Mozna powiedziec że 60% fraz z tego co oberwalo wróciło i to na zdecydowanie wyzsze pozycje. Wiem że jedna jaskółka wiosny nie czyni no ale.... :)

jedna moja strona ktora oberwala 17stego , zalozmy dostalo się 90% frazom zaczyna wracać od wczoraj . Mozna powiedziec że 60% fraz z tego co oberwalo wróciło i to na zdecydowanie wyzsze pozycje. Wiem że jedna jaskółka wiosny nie czyni no ale.... :)

adek, u mnie dokładnie ta sama sytuacja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności