Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tyle tego mają apdejtowania, że już Cutts nie wie co w danym dniu zmienili :)

Edyta, czy ktos śledzi rynek oponiarski? Czy tam sie cos pomieszało? W topach (a w zasadzie top40) nadal emd jak talala :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

to nie jest żaden pingwin tylko kolejny update pandy .

Matt Cutts na Twitterze informuje że jest to Pingwin... I że zmiana wprowadzana jest równolegle na całym świecie...

Edit: Tyle że Matt to największy ściemniacz... Więc może to Zebra 1.0... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

W topach (a w zasadzie top40) nadal emd jak talala :)

ale nikt nie mówił, że EMD jest be. To raczej EMD + MFA(i odpowiedniki) = bach

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A może warto napisać co teraz zrobić?

Warto iść i obalić 0,7 litra... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Tak,tak.. straciłem bonusa i poleciałem 300 pozycji w dół.. :) Dobrze podlinkowana i zoptymalizowana strona które była kilka miesięcy w top.

Poszła w dół na wszystkie frazy.

Nie wierzę, że był to bonus. Raczej kara. Nie możliwe, że domena EMD jest top1, a po zmianie jest poza top100.

Dawałem tylko wartościowe linki, tematyczne, głaskałem jak jajko ;) zero swl, zero katalogów, zero syfu.

Kara nie wyklucza wyłączenia bonusa i na odwrót. Ja powiedziałem, co moim zdaniem stało się z EMD a każda z witryn mogła przecież jeszcze dodatkowo oberwać za całkiem inne rzeczy czy to on-site czy off-site. Nikt tak naprawdę nie wie, jakie krakeny wypuściło dzisiaj Google a wyciąganie wniosków z małej próby mija się z celem.

Na osłodę - update pozytywny więcej dobrego niż złego jak teraz uważniej obserwuje zmiany :)

https://jpghost.pl/Cl...d02_1349517848/

Więc proponuje (z racji soboty) piwko i robić dalej swoje - nie ma powodów do paniki.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

moje EMD w topach wiec nie ma płaczu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

moje EMD w topach wiec nie ma płaczu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności