Skocz do zawartości

Update Pingwina (5/6.10.2012)

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Gizmo cibie nie będzie, i nie będziesz zarabiał,ale twoje miejsce zastąpi ktoś inny, i on będzie zarabiał . Ja dla odmiany wszystko, to co robi Google oceniam w sumie pozytywnie . W tym momencie pozycjonowanie jest dla każdego ,a nie tylko dla tych, których stać na drogi soft .

W tej chwili tym wszystkimi bazami precli i katalogów , to mozna sobie podetrzeć co najwyżej ,,, domyśl się sam co .

Tutaj jak w każdej branży trzeba być elastycznym ,ale wiele osób nie potrafi tego zrozumieć....

@kokodżambo ty piszesz o elastyczności - Ciebie kiedyś przeciągną (broń boże) tak że będziesz musiał zwolnić kilku ludzi którzy mają rodziny na utrzymaniu - to zrozumiesz jak to brzmi Panie trzeba być elastycznym dla tego trzymaj pan wypowiedzenie, rozumiesz elastycznym być - na pewno dzieci zrozumieją że trzeba być elastycznym od stycznia do marca potem wyłączyć elastyczność można aż do Października =D

W tym momencie pozycjonowanie jest dla każdego ,a nie tylko dla tych, których stać na drogi soft .

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

co miesiąc mieszają w "kotle" i o to w tym chyba chodzi by nie było stabilizacji. Wowczas pozycjonowanie stron robi sie nie pewne, drogie, ryzykowne - dziś jestes, jutro ciebie nie ma.

O to właśnie chodzi. Firmy mają zrozumieć, żeby nie korzystać z usług pozycjonerów bo to na krótką metę.

Tylko Adwords może zapewnić stabilność.....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W każdym razie odnoszę wrażenie, że na tym forum głównie narzekają osoby, które nie inwestują w zaplecze, i bynajmniej nie piszę tutaj o stawianiu setnej kopii wikipedii, albo milionowej kopii DMOZA.

Ja widzę jak się pozycjonuje moja konkurencja, i tych ludzi tutaj nie ma, albo są i się nie odzywają .

A skąd kokodżambo wiesz że tu nie ma Twojej konkurencji?, wiesz pod jakim nickiem mogą być?, zaplecze to też nie wszystko bo może przyjść piękny poranek, pijemy kawkę, odpalamy kompa, patrzymy, a tu zaplecze poszło w p......u, bo google się nie spodobały stronki.

To jest chore moje zaplecze jest na pierwszej pozycji a strona klienta poza top 50... WTF

dawno temu tez tak miałem jak dopalalem wpisy do katalogów eweblinkiem tym samym anchorem na który był pozycjonowany klient , katalogi wychodziły wyżej, potem zacząłem dopalać wpisy wszystkimi innymi frazami tylko nie tymi na które pozycjonuje klienta

Marketing internetowy dla firm

Xann utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie ma sensu czytać tego forum, chyba tylko po to żeby się pośmiać bo to co wypisujesz powinno trafić do działu z dowcipami, ale wiem, wiem... przecież to celowe, bo jakąś dezinformację trzeba wprowadzić u rybek.

Może zacznij pozycjonować klientów nie na te frazy, które mają być pozycjonowane to wskoczą na odpowiednie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

dawno temu tez tak miałem jak dopalalem wpisy do katalogów eweblinkiem tym samym anchorem na który był pozycjonowany klient , katalogi wychodziły wyżej, potem zacząłem dopalać wpisy wszystkimi innymi frazami tylko nie tymi na które pozycjonuje klienta

Chyba sobie robisz z samego rana jaja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności