Skocz do zawartości

Adder 8 - nierozpoznany token graficzny

worldwar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłem z 2 miesiące temu addera 8 i niestety jestem nim bardzo zawiedziony. Dodaje wpisy tylko i wyłącznie do katalogów mini, a ostatnio... nie dodaje ich w ogóle. Ciągle w raportach widnieje informacje, że nierozpoznany token graficzny. Czy jest jakiś sposób na ominięcie tego problemu ? Da się załadować jakaś bazę tokenów ? Dałem za ten program ponad 300zł i niestety w ogóle sie nie sprawdzwa.

@kokodżambo - co ty za bzdury opowiadasz że żadna dodawarka nie ma łamaczy opartych o OCR (jak już się wypowiadasz i masz tych kilka postów to nie piernicz głupot proszę)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie mówcie mi o Adder 8, bo naprawdę...

Przez pierwsze 2 miesiące korespondowałem z nimi w sprawie dodawania stron do Wordpressów. W ofercie niby to było a w rzeczywistości ANI jeden wpis nie dodał się do WP. Kazali mi tylko ciągle coś zmieniać, uzupełniać itd, ale do cholery, przecież nie każdy jest specjalistą od spraw informatyki, a Adder jest kierowany wyraźnie do laików (widać po ofercie). Naprawdę polecam. To się nadaje do linkowania zaplecza 10tej kategorii.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Ja Addera jeszcze nie przekreślam, bo pierwsze 2 miesiące jako tako się działo, fakt faktem że mała część z tych wpisów została zaindeksowana, ale jakaś moc w tym jest bo nie wiem jakim cudem, ale niektóre strony zapleczowe poleciały wyżej niż pozycjonowana strona :D Generalnie dzięki mojej pracy (nie tylko ADDER, traktuje go jako uzupełnienie) moja www na kilkanaście pozycji jest w top 5. Mimo wszystko chciałbym korzystać choćby w części z oprogramowania które zakupiłem.

Sory Panowie, ale nie wiem czy dostajecie za to pieniądze, że bronicie Addera, czy po prostu nie widzieliście lepszych programów, ale Adder jest przekiepski. I mam prawo do takiej decyzji.

Jeszcze za kilka dni stracę konto standard, to już chyba stracę opcję dodawania do katalogów - sam nie wiem :D

Błędów ma od cholery, np. te najbardziej wku#wiające:

- pisząc projekt do Addera, wyskakuje zielony komunikacik "poprawnie", znaczy to, że mieścisz się w tych limitach. Jednak gdy wciśniesz "sprawdź i zapisz", nagle wyskakuje, że jednak błędnie skonfigurowane. Komunikat w stylu:

"Wymagane jest maksymalnie 600 znaków, a z największa konfiguracja ma 611"

No to cholera, myślisz sobie, że coś przeoczyłeś, ale patrzysz kilka razy i nadal pisze "poprawnie".

Poza tym to jest chore, że w momencie dodania strony, program już próbuje ją katalogować - nieskonfigurowaną. Cholera nie mogli dać tam przycisku START?! Dodaje Ci takie wypociny, które wklepiesz do połowy.

Ale najlepszy jest cron:D

Ludzie - jak już daliście ten kawałek miejsca na serwerze, to zadbajcie chociaż o to żeby mógł przemielić te setki dodawanych stron.

Chodzi mi o to, że obecnie mając chyba z 7 projektów do zaplecz (średnio każdy po 30 dodań dziennie), NIE DODAJE MI NAWET POŁOWY.

Widzę tylko raporty: dodano 3/15, dodano 1/30, dodano 0/15 i to na kilka minut przed 24:00

Nie widzę przyszłości dla tego programu.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Pewnie za złocisza ma.

Jak dla mnie to Adder mógłby jako wsparcie pracować ale licka przekreśla definitywnie ten program. 10 stron to za mało zdecydowanie. W ogóle po co ograniczenia? Ja dałem złocisza więc czepiać się nie mogę ale ktoś kto płaci regularną cenę dostaje coś co jest mocno ograniczone. Jakby zrobił ze 140 blogasów na darmówkach to żeby to linkować regularnie trzeba by dopłacać od groma kasy.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności