Skocz do zawartości

Adder 8 - nierozpoznany token graficzny

worldwar

Rekomendowane odpowiedzi

Tę promocję zauważyłem dokładnie tydzień po zakupie, co mnie jeszcze bardziej wkurzyło i pokazało, że firma nie jest profesjonalna.

Jedni powiedzą, że jestem łosiem, który dał się nabrać, zapłacił a teraz ma pretensje i czepia się nawet szczegółu zniżki.

Jednak wezmę przykład iPhonów (pomińmy na chwilę wasze przekonania co do tej marki).

Tego telefonu nie kupisz tanio w żadnej sieci, dlaczego? Ponieważ firma chce tworzyć markę ekskluzywną i niezależnie od tego czy Kowalski powie, że iPhone to gó**o bo jest w tym i tym gorszy od jakiegoś samsunga (a kosztuje 3 razy więcej), iPhone i tak ma markę.

I płacisz sobie za tego iPhone te 4k, a za tydzień jest wielka promocja, że można go kupić za 200zł...

Czujesz się trochę wy#uchany, prawda?

No ale cóż, promocja i wrażenie marki to jeszcze nie wszystko.

Ja rozumiem, że można się na czymś przejechać. Spodziewałem się, że to może działać wolniej, czasem gorzej itd. Wiedziałem, że nie będzie dodawać do jakiś super katalogów powyżej pr1 - mówiąc krótko, nie liczyłem na cuda.

Jednak to co otrzymałem, przerosło moje oczekiwania niestety. I naprawdę, ja bym chciał powiedzieć coś dobrego o Adderze, ale nie mogę. Może mają miłą obsługę, lepiej komunikatywną niż u Publikera (bo od gościa z Publikera ciężko jest wyciągnąć jakiekolwiek zdanie...), ale sam program jest do kitu.

Wordpressy - nie dodaje do wordpressów :/ Jak trułem im tyłki przez kilka miesięcy, to chyba ręcznie dodali kilka żebym dał se siana, zobaczył raporty i dalej cisza.

To po cholerę ta funkcjonalność jest w ofercie?

I jeszcze jedna ważna sprawa (to zarazem rada dla Was - Twórców Addera).

Osoba która konstruowała program, nie zna się na SEO, to już wiem na pewno! Przykładowo na początku musisz podać słowa kluczowe, które będą dodawane w tagach katalogów, następnie podajesz tytuły.

Tytuły w katalogach = anchor text = pozycjonowana fraza (to tak na podstawie).

Jednak gdy zechcesz sprawdzić pozycje swoich fraz w narzędziu addera, widzisz, że sprawdza Ci tagi. To trochę głupie, bo tagi wpisuje się po to, żeby ta Twoja podstrona w katalogu miała potencjalnie najwięcej dojść z linków (z tagu), ale może ja umiem jakieś inne pozycjonowanie.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności