Skocz do zawartości

Remonty mieszkania

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

brawo - a powinno byc poziomowanie :)

tutaj miał pan rację, używa się zarówno słowa poziomowanie, jak i pozycjonowanie drzwi ;) (zwłaszcza przy przesuwanych, czy samochodowych ;)

jak zobaczyłem montaż syfonu, jako monter instalacji wodno-kanalizacyjnych ;) przeżegnałem się

nie chcę wnikać ale czy umowie była zawarta informacja o ewentualnej karze, ża źle wykonany remont?

Zgodnie z kodeksem cywilnym, może pan domagać się usunięcia w wyznaczonym terminie (nawet brudu z płytek!!!)

Podstawą dochodzenia roszczeń jest wykazanie normalnego związku przyczynowego pomiędzy nienależytym wykonaniem umowy z winy wykonawcy a powstałą szkodą.

Mam nadzieję, że wszelkie usterki zostaną szybko usunięte, gdyż elektryka, to na prawdę, została nawet nie zabezpieczona (gniazdka? kto takim daje uprawnienia)

no a mistrzostwo, to już drzwi ;) hehe, pewnie się im z ościeżnicą nie chciało bawić ;) znałem takich ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To wykonanie elektryki podpada pod prokuratora.

Na tą kwestię zwróciłbym uwagę ponieważ nie jest to tylko sprawa estetyki ale również bezpieczeństwa a właściwie niebezpieczeństwa.

Nie podałeś, że już jest drugi film na którym widać sporo niedoróbek, są to niezłe "referencje"- Profrem Andrzej Osiński. Skąd ta nazwa? Oznacza to firmę która wykonuje prof-esjonalne rem-onty??? Montaż drzwi to rzeczywiście HIT, jak zauważył @Herkules.

Faktycznie nadajesz się na lektora. Twój głos kojarzy mi się z Cejrowskim. Pamiętasz "Wc Kwadrans"?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

wc pamiętam ;) głos wyrobiony jako korepetytor, nauczyciel akademicki (7 lat na WIT) oraz prowadzący szkolenia - zdiagnozowana choroba zawodowa pt gardło nauczyciela ;)

Wezwanie do naprawy niedoróbek wyjdzie poleconym. Pierwszy termin był ustalony ustnie w obecności architekta - nie stawili się.

Obecnie nawiązuję znajomość z drugą poszkodowaną osobą (kobieta - mam mi przesłac fotki) oraz czekam na odzew trzeciej (tez kobieta). Tej drugiej podobno sufit podwieszany spadł.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Trotyl: nie ja miałem ppilnowac ale to już insza inszość...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred, a gdzie takich asów w ogóle znalazłeś? Jako elektryk stwierdzam po swojej branży, że takich złotych rączek niestety nie ubywa. Nieraz przychodzą do mnie niedoszli klienci z prośbą żeby poprawić po 'fachowcu', który taniej liczył z pkt, a do tego podłogę położył :P Przeważnie efekt bywa taki że szpec liczy taniej za punktu, (ale samą ilość punktów wyciąga jak magik z rękawa), nie ma żadnych uprawnień żeby przekazać robotę, a instalacja wizualnie wygląda jak u Ciebie. Także budowlańców to jednak najlepiej z polecenia (chyba że ktoś ma wrednych znajomych ;) ) 3mam kciuki że zgnieciesz robaka psującego branże :yes:

Z powodu poziomu usług budowlanych nauczyłem się murować, zalewać, przyklejać i wiele innych rzeczy. Pozostało mi jeszcze kilka do nauki ale chyba dam radę ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

tak to jest jak zatrudnia się kafelkarza za 30zł ;). Ja w zeszłym roku robiłem remont całego mieszkania, po występach budowlańców odpadło mi kawałek ściany podczas malowania, kafelkom rogi nie chciały się zgrać, na szczęście udało się poprawić nowemu kafelkarzowi. Z ekip mogę polecić hydraulika, kafelkarza dokładny ale potwornie powolny i non stop marudzi, ale rękę do kafelków ma, mogę polecić spokojnie kolesia od mebli.

Z ekip mogę polecić hydraulika, kafelkarza dokładny ale potwornie powolny i non stop marudzi

Raz widziałem w akcji gościa który robi wyłącznie łazienki i tylko z kamienia naturalnego. Przeciętny czas wykonania miesiąc, czas oczekiwania na gościa około 1,5 roku. Naturalnie gość podaje ceny których się nie negocjuje. Co ciekawe nie jest bardzo drogi. Brał około 12 k za łazienkę (pracował z synem). Jego klient stwierdził, że przy tej jakości to darmocha. Jak zobaczyłem jakość docinanych płytek z piękna fazką... Mistrz!

Czasem trafi się przyzwoity, uczciwy fachman jednak bylejakość we wszystkim rządzi. Niestety.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jak dla mnie temat zbyt nerwowy albo mam pecha do fachowców od remontów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności