Skocz do zawartości

Remonty mieszkania

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Jak oglądam fora to chyba jeszcze nikt nie zrobił w internecie takich filmików jak ja ... :)

Aż przytocze - raz widzialem goscia wkur** po kupnie domu od dewelopera..!!

malo tego ze nagral filmiki, zrobil zdjecia, zalozyl domene (zadna darmowa! na hostingu swoim, domena pl ) i do tego uwaga uwaga....

zaczol w linkach sponsorowanych i pozycjonowaniu promowac sie pod nazwa dewelopera :D ale jaja byly, przypadek z zycia wziety z 2011 roku:D

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

za cienka firma - nie warto :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Weż ich obsmaruj na forum gazecie.pl i podlinkuj na nazwe firmy + opinie,

Strasznie czasem trudno to zdepozycjonować, wkur... ludzie bede Ci dopisywali nowe treści wiec będzie zawsze wysoko.

tu jest fajny przykład na hate page:

https://www.google.pl/search?q=horman+opinie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a#hl=pl&client=firefox-a&hs=n26&rls=org.mozilla:pl:official&spell=1&q=hormann+opinie&sa=X&ei=cKh5UPHQG43Lswbg2IGwAg&ved=0CCAQvwUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=7c11b1166b4117bb&bpcl=35277026&biw=1280&bih=591

jest już #9 na frazę firmy. na firmę + opinie pierwszy - z muratora :)

I nie muszę robić nic w kierunku rzeczoznawcy bo zapłacę dwa razy. W wystąpieniu do sądu 3ba wywołac potrzebęopinii i wtedy zapłącić - bo sąd i tak musi powołac biegłego nawet jeśli to będzie ten sam co wziąłem go Ja...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dobre posunięcie, jak szukam "fachowców" w necie to lubię wrzucić nazwa + opinia, wpisy w gazeta.pl, czy muratorze nieźle się pozycjonują same.

To powinno utrudnić temu fachurze znalezienie następnych szczęśliwców.

Darq skąd ta wiara w firmy windykacyjne, masz dłużnika podaj go do sądu, FW to strata czasu i kasy.

Doczytaj dokładnie to co napisałem wcześniej. Napisałem, że jeśli po sprawie sądowej i nakazie zapłaty gość migałby się od uregulowania należności, to wtedy warto byłoby sprzedać ten dług jakiejś obrotnej firmie windykacyjnej, która swoimi sposobami znajdzie sposób na ściągnięcie tych pieniędzy.

@Darq: pierwszy mejl z poprawkami dostał 11.09 wraz z raportem od architekta, spotkanie było 12 lub 13.09 tego u Nas - zobowiązął się wtedy w obecności świadków że wejdzie na poprawki najpóźniej 17.09 ... a w umowie mam zapis, że możliwy jest kontakt mejlowy więc de facto można uznać, że dostarczony. a list polecony to druga próba.

W świetle prawa ten e-mail raczej nic nie znaczy, bo ciężko udowodnić że został w ogóle wysłany a jeszcze ciężej, że został dostarczony dlatego dobrze zrobiłeś, że wysłałeś ten polecony.

@piomoo: nie mam z tym problemu. pisałem po co robię :)

jest jeszcze coś takiego jak sądowy zakaz prowadzenia DG :)

@zgred

Ale to nie jest rozwiązanie :( bo sprawa jest bardziej skomplikowana, niż z pozoru się wydaje.

Oczywiście Sąd może zakazać przedsiębiorcy działalności na okres od 3 do 10 lat (przyczyną mogą być długi, lub nierzetelne wykonanie prac), jednak nie jest to działanie powszechne i taki zakaz można stosunkowo łatwo obejść ;)

Więc, jeżeli chcesz ukarać człowieka, to wydaje mi się, że nie tędy droga. Masz większe możliwości uzyskania odszkodowania na innych polach :)

To ja wiem :) Po prostu czytam różne casusy w tej kwestii. Na pewno spotkanie z pranwikiem wiele wyjaśni - zwłaszcza, że to specjalistka od odszkodowań.

Coś mi się wydaje,że Ci ludzie,którzy robili ten remont to nie są "fachowcy chociaż z kilkuletnim stażem", tylko bezrobotni, którzy dostał 20 000 z UE na otworzenie działalności .

Najbardziej rzuca się w oczy gipsowanie ściany na szafę wnękową, na pierwszy rzut oka widac,że gipsował to ktoś, kto robił to pierwszy raz - wiem bo gipsowałem kotłownie i wyszło mi podobnie .... Potem się dopiero dowiedziałem, że maksymalna wartwa gipsu to 0,5 mm , a oni kładli grubo ponad kilka cm,stad są takie bule . Jak zdobędą trochę doświadczenia, to następnym razem przykleją regips i będziie po sprawie .

Druga sprawa wszystkie narożniki,a raczej ich brak, jest wynikiem tego,ze ci panowie jeszcze nie dowiedzieli się, że są specjalne aluminiowe narożniki z doklejoną siatką . Wystarczy tylko taki narożnik przyłożyć , "zasmarować" gipsem i w ten sposób otrzymujemy wręcz idealny narożnik .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności