Skocz do zawartości

Remonty mieszkania

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie zastanawia jedna rzecz. Pisałeś gdzieś, że ktoś tam miał ich nadzorować, ale przecież te roboty nie trwały 5h i dziwi mnie to że w trakcie nie zauważyłeś tego i od razu nie zwróciłeś uwagi. Wiadomo, nie na wszystkim trzeba się znać ale jak coś widać gołym okiem to nie trzeba być specjalistą. Ja też mam jeden remont za sobą i FAHOFIEC potrafił mi marmury odwrotnie na kominku położyć (oszlifowany wsadził do środka a nieoszlifowany był na zewnątrz). Teraz jak bym cokolwiek z takich robót komuś zlecał to co najmniej 2 razy dziennie osobiście bym ich doglądał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

piomoo ale jesli to działalność gospodarcza to pan odpowiada calym swoim majatkiem, wiec praktycznie bez roznicy czy splajtuje czy nie.

Jak splajtuje to z czego ściągniesz - z zasiłku dla bezrobotnych, mogą pojawić sie inni wierzyciele, a wtedy ciężko dopchać się do kasy, tu nie chodzi o 200 zł, więc zajęcie tv nie starczy, chyba ze maja jakąś ładna nieruchomość na siebie.

Jak splajtuje to z czego ściągniesz - z zasiłku dla bezrobotnych, mogą pojawić sie inni wierzyciele, a wtedy ciężko dopchać się do kasy, tu nie chodzi o 200 zł, więc zajęcie tv nie starczy, chyba ze maja jakąś ładna nieruchomość na siebie.

Ściągniesz z jego majątku:) Nie bierzesz też jednej rzeczy pod uwagę, że skoro zrobił taką robotę dla zgreda to każda jego kolejna robota prawdopodobnie także będzie takim partactwem, więc kolejni poszkodowani się pojawią, a to pociąga za sobą kolejne pieniężne konsekwencje, więc lepiej zeby oni juz nic wiecej nie robili, bo tym bardziej nie bedzie z czego ściągać pieniedzy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Sorry zgred ale wytłumacz mi jak wpadłeś na pomysł aby dać im w nagrodę 2 mieszkanie do remontu?

Jak chcesz to dam ci namiar na dobrych gości od budowlanki, może nie robią za darmo ale robią porządnie, pracują głównie pod architektów.

Drugie mieszkanie nie jest moje... nalezy do innej osoby.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności