Skocz do zawartości

Serwis informacyjny miasta Poznań

Tomek_XX

Rekomendowane odpowiedzi

Oddałem do użytku internautów serwis https://opoznan.pl informującym na bierząco co się dzieje w mieście. Strona oparta jest na joomli oraz na licencjowanym (nie ściągniętym z jakiegoś wareza ) szablonie ja teline4. Staram się aby dziennie przybywało około 5 newsów i artykułów. W stronę włożono dużo pracy. Kolejnym etapem będzie jej reklamowanie ( może jakieś pomysły) poprzez konkursy itp. Zapraszam do oceniania.

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Podoba mi się, troszkę małe te zdjęcia w artykułach (przynajmniej na temat wylanego browara). Może spróbuj na wykop.pl banerki na innych poznańskich stronach.

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

dziekuje za oceny.

szablon z zalozenia miał być prosty i czytelny postawiłem na to zamiast upiększać serwis grafikami itp. Chce jak najwiecej praktycznego tekstu w przejżyście ułożonych kategoriach. Strona cały czas będzie rozwijana - małe zdjęcia sa świadomie dodawane w celu małego zużycia transferu - to sie zmieni w czasie. Konkurencja duża ale większość istnieje. Nie jestemo sobą która bez nakładów kosztów chce mieć super portal ( jak niestety większość autorów stron i katalogów) . Mam przeznaczone fundusze na rozwój serwisu. Dzięki za oceny

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności