Skocz do zawartości

Kilka pytań w kwesti seo + Web2.0 + Katalog

Yukatan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich w ten piękny ciepły słoneczny dzień ,mam mały problemik

1. Szukam polskich stron web.2.0 ?

Znalazłem taką strone PL web2.0 jednak większośc nie działa

Jak ktoś chce tu są zagraniczne web2.0 i od Zgreda

2. Odkupiłem własnie sobie jednego katalożka w którym indeksuje strony i wyświetla w serp tak.

Kategoria: Turystyka - tittle strony głównej

Podkategioria: Wycieczki - tittle strony głównej

Wpis: Turystyka nad morzem - tittle strony głównej

Strony z tagiem: turystyka - tittle strony głównej

i czy warto usunąć z nich te całe tittle głównej oraz słowa kategoria,podkategoria,wpis,strony z tagiem ? Przez te ustawienia często tiitle przekracza dozwolona ilość 65 no i jest duplicate tiitle i tych słów?

3.Czy można ztargetować blast XR który tylko i wyłacznie leci po domenach z końcówka .pl lub podobne np. com.pl. Domyślam, się że to zależy od listy ale czy ktoś takie ma czy wrzuca wszystko do jednego worka?

4.I prosze wytłumaczcie mi lub pokierujcie do jakiejś bazy wiedzy , jak to jest ze linkuje określoną frazę a inna wskakuje wyżej a ta stoi a nawet spada ? Rozumiem że linkując słowo turystyka może skoczyć fraza turystyczny, nawet turystyczny biwak ale już nie rozumiem czemu rośnie fraza wycieczka albo wycieczka zagraniczna już nie wspomne o innych frazach w ogóle nie mających nawet synonimicznie nic wspólnego z linkowana frazą?

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności