Skocz do zawartości

Do oceny

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronkę do oceny.

Adres: polskichstron.net

Jeszcze nie dokończyłem integracji qlweba na stronie, musze jeszcze zrobić aby kategorie były na głównej.

Jak wam się podoba. ? :D

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

https://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ichstron.net%2F

zrzut13.png Odstępy

Strona ma być niebiesko-żółta czy żółta ?

ps. Wypadałoby skończyć stronę zanim się ją da do oceny. Poza katalogiem stron wewnętrzne linki nie działają.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Mam stronkę do oceny.

Jak wam się podoba?

Szczerze mówiąc to średnio. To przejście z pomarańczowo-żółtego w niebieski mi się nie podoba, ale jak na katalog stron jest i tak ładnie.

Fajnie też, że jakieś dodatkowe rzeczy są na stronie typu wiadomości, bo to ją wzbogaca. Poza tym katalog jak katalog.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Stworze - co to jest za stwór ta strona ? Jak dla mnie siakiś straszny stwór__ Do tego kiepska hybryda css vs tabelki__ ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności