Skocz do zawartości

Pomoc w weryfikacji Narzędzia webmasterów

Przemo32

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem nie mogę zweryfikować witryny Narzędzia webmasterów skopiowałem kod dodałem i dalej nie mogę zweryfikować wyskakuje mi https://www.robotylebork.pl/ przy użyciu metody Plik HTML nie powiodła się (mniej niż minutę temu). Nie znaleziono Twojego pliku weryfikacyjnego

Gdzie popełniłem błot może ktoś podpowie.

www.robotylebork.pl

@Gdzie popełniłem błot może ktoś podpowie.

Hmmm wysłałeś na serwer plik o nazwie jakiej podaje ci google ?

---

Jeśli zamieściłeś kod <meta name="google-site-verification" to musisz wybrać odpowiedni sposób weryfikacji nie plikiem "przy użyciu metody Plik HTML" :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Problemem może być ograniczenie dostępu do pliku np. restrykcje na refferal, filtrowanie zapytań (różne regułki zabezpieczeń dodawane do htaccess), bądź też nawet przekierowania! Zweryfikuj czy witryna jest w pełni dostępna dla Google, jeśli stosujesz jakieś dodatki zabezpieczające wyłącz je na czas weryfikacji.

Jedno z najważniejszych miejsc w naszym domu to łazienka. Potrzebujesz wanny, mebli, prysznica, potrzebne są baterie łazienkowe , brodziki, meble, umywalki lub inne wyposażenie łazienek? Poczuj się w swojej łazience komfortowo. Wysokiej klasy produkty w przystępnych cenach znajdziesz na lazienka.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności