Skocz do zawartości

Pozycjonowanie poz granicą kraju

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Trochę poszukałem na forum, ale nic co by mnie nakierowało nie znalazłem. Mam do wypozycjonowania anglojęzyczną wersje strony, jakie są możliwości jeżeli chodzi o samo pozycjonowanie? Czy wymaga to szukania zagranicznych katalogów i precli gdzie dodawać najlepiej po angielsku teksty i opisy, czy na polskich katalogach i preclach wystarczy anglojęzyczne teksty? Wiem pytam po lamersku ale lepiej zacząć od podstawy.

pozdrawiam

Jaką masz domenę ?

Ja dodaje teksty angielskie do angielskich katalogów i precli i są wyniki.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jaką masz domenę ?

Ja dodaje teksty angielskie do angielskich katalogów i precli i są wyniki.

domena standard polska, serwer IP

tak generalnie wyszukujesz katalogi i precle normalnie Googlami? bo nie tak łatwo znaleźć chyba te zagraniczne... masz jakis system?

domena to .pl?

tak PL z 1 podstrona ogolna anglojezyczna i 2 wloska

generalnie to namowie ich na przerobienie calego serwisu. ale wszystko bedzie na PL

a myslisz o osobnej wersji strony na .com i serwerze zagranicznym?

Z tego co mi wiadomo to pozycjonowanie domeny .pl na inna lokalizacje (eng, ita) mija sie z celem gdyz domena pl jest przypisana do polskiej lokalizacji.

Potrzebowalbys domeny globalnej jak np .com lub .info itp

też tak myślałem,....jest chyba jeszcze jedna opcja ze ktoś będąc w lokalizacji polskiej szuka wpisując tekst angielski ...patrzyłem na "accounting office" polska domena dopiero na 7k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności