Skocz do zawartości

Meblownia - katalog stron

5corpio

Rekomendowane odpowiedzi

Około 2dni temu kończyłem stawiać swój katalog stron. Oczywiście SeoKatalog ;)

https://www.meblownia24.pl

nie jest ogólny - przyjmuje wpisy tylko odnośnie mebli, meblarstwa, jakieś projektowanie wnętrz ew. podobnych tematów. Jak brakuje podkategorii to wystarczy ręcznie dodać bo jest ustawione dodawanie a nie sugerowanie tylko.

Póki co mało BL bo dopiero zaczynam linkowanie go. Standardowo już zrobiłem grupy wpisów premium :P to jak ktoś ma jakąś stronkę w podobnej tematyce i chce dodać to podrzucam kody:

Kod Premium2 (w okienku reklamowym strona dodatkowo):

S9D5WI12

LPRYPKA2

NSAVXC2M

Kod Premium1

8YVQ77ZU

WYIPW9QP

15PW4VPY

188H43HV

EYZUYU3X

L9UWTTNS

Zwykłe wpisy od PR >= 1. Ustawiłem tyle a nie 0 bo myślę, że złapanie PR >= 1 w chwili obecnej nie jest problemem jak ktoś normalnie zdobywa choć pare linków a ew. odrzuci jakieś śmiecie z PR 0.

Edit: zapomniałem wspomnieć bo to modne ostatnio. Nie interesuje mnie czy opis jest unikalny czy nie. Dodajesz swoją stronę? Twoja sprawa czy chcesz dodać lepszy opis czy olać ;) i mieć guzik z tego bo powielony n^ razy

No właśnie odnośnie podkategorii to tak się wyświetlają "z czapy" bo jednej nazwa jest bardzo krótka a innej długa i tak się to układa. Póki co wrzuciłem to do listy <ul> potem jak będe miał trochę wolnego czasu to skodzę to jakoś ciekawiej + dopisze jakieś brakujące rzeczy bo nie ma boksów w stylu TOP10 etc. które na każdej domyślnej skórce są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności