Skocz do zawartości

Grupa SEOkatalogów by marpit

marpit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzałem, po godz. 18, że nie działają. Teraz ponownie sprawdzałem - nie działają. Napisąłem na priva, ale skoro tobie też nie działają, to znaczy, że coś nie tak z tymi kodami.

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

Wywala error po dodaniu:

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/smarpit/domains/video-lot.pl/public_html/includes/function.php on line101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/smarpit/domains/video-lot.pl/public_html/includes/function.php:101) in/home/smarpit/domains/video-lot.pl/public_html/includes/forms.php on line 564

Licznik nie działa, nie można dodać linku.

Dzięki za kody, już wykorzystane są wszystkie.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności