Skocz do zawartości

Green Tank Katalog

Kordyn

Rekomendowane odpowiedzi

Kordyn... Tak z nudów...

Green-Tank-Team-Poland_1350224514.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Kapitanie przy mojej rotacji podejrzewam, że to logo jutro tam zawiśnie.

A się pochwalę, że turystyczny i medyczny mają co prawda lekko, ale zmodyfikowaną szatę graficzną, gdzie również zapraszam do wpisów:)

https://www.turystycznykatalog.cba.pl

oraz

https://www.medycznykatalog.cba.pl

Specjalista ds komplikowania spraw prostych

To długo masz zamiar testować na tych "darmówkach"? Nie szkoda Ci czasu na te darmówki? W tym wypadku, nie musisz zdobywać doswiadczenia na darmówkach, a najlepiej od razu wziąć się za konkrety :) Po drodze doświadczenie przyjdzie, także luz :D No chyba, że nie jesteś przekonany na 100%, czy cchesz prowadzić katalog/i, ale jak dla mnie, to i tak nie za bardzo taki argument :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Moje założenia są takie, by w ciągu miesiąca się zagłębić w tematykę, opierając się na doświadczeniach innych przyjąć kilka strategii ( z racji tego, że miesiąc czasu to za mało by własne doświadczenia pozwoliły na efektywność na odpowiednim poziomie), które byłyby systematycznie wdrażane.

Czyż nie lepiej przygotować sobie jakąś strategię i modyfikować ją do sytuacji bieżącej niż działać chaotycznie i obudzić się z ręką w nocniku? W tym czasie minimalnego usprawniania bieżących katalogów mogę sobie coś poważniejszego przygotować by będąc w formie przeskoczyć z jednego do drugiego.

Positive wejdź sobie z tym swoim antywirem na strony innych producentów antywirów a także duże portale i zobacz czy tam Ci nie będzie co chwile coś wyskakiwać. Przerabiałem coś takiego z kasperskym i pandą. Po zaktualizowaniu problem znika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności