Skocz do zawartości

Szczecin - Konferencja e-commerce

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

AdSense, Bełdzio - to co? jakos sie ustawiamy? Przed wejsciem czy cos :-)

Adsense - ostatnio zaczelem sie interesowac sprawami w ktorych siedziesz takze bedziemy mieli o czym gadac :-)

Pozdrawiam

PS.A tak wogole to co ze Szczecinem POBUDKA! Rejerstrowac sie na konferencje!

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

AdSense, Bełdzio - to co? jakos sie ustawiamy? Przed wejsciem czy cos :-)

spox :blink: nie widzę przeszkód :-) ja będę jeszcze z kumplem z grupy tak więc będzie nas wielu ;-) trza ustalić dziś jakieś hasło rozpoznawcze czy coś takiego :-D

Beldzio, no to powiedzmy, ze przed wejsciem do budynku o 9:45.

A tak wogole to idziesz na te same wylkady co ja? :)

Pozdrawiam

hm.. no włąśnie nie pamiętam na co się zapisałem :) hm.. się zobaczy gdzie trafie ;P obgadamy co i jak jutro :-) tylko napisz jak CIę rozpoznać bo imho będzie sporo osób :)

Bełdzio, wyslij mi swoj nr. kom. na PW. A jakas fotke masz chyba w topicu z ostatniego spotkania seo w Szczecinie.

petrosz moss - szkoda, ze nie przyjdziesz. Przydaloby sie zrobic jakis zlocik jeszcze w tym miesiacu lub na poczatku - co o tym mysli reszta?

Pozdr.

Mój blog o SEO / SEM

No i po konferencji..mysle ze nie bylo tak zle :-)

szczegolnie ze wygralem wycieczke do jakiegos parku technologicznego pod zielona gora zdaje sie ;-)

Najbardziej zaciekawil mnie ten wyklad 'Czego pragna kobiety" :-) Dal mi troche do myslenia a juz tym bardziej ze nie wiedzialem ze na moim wydziale mozna spotkac tak duzo kobiet skupionych w 1 miejscu :)

;)

pozycjonuj.png

No i po konferencji..mysle ze nie bylo tak zle :-)

szczegolnie ze wygralem wycieczke do jakiegos parku technologicznego pod zielona gora zdaje sie ;-)

Najbardziej zaciekawil mnie ten wyklad 'Czego pragna kobiety" :-) Dal mi troche do myslenia a juz tym bardziej ze nie wiedzialem ze na moim wydziale mozna spotkac tak duzo kobiet skupionych w 1 miejscu :)

;DDDDDDDDDDDDDDDDDD to tak jak ja ;):D:D:D:D Kazur też wygrałna "Czego pragną kobiety" ale sobie poszedł i nie wpisałsię na listę ;):D:D:D:D:D było spoko ;) ponoć w tv juz bylismy ;P teraz trza foty zmajstrować :P

Hehe.. ja tam poszedlem tylko po to aby sie dowiedziec "Czego pragną kobiety".. :)

Powaznie bylo w TV? Na Gryfie pewnie. Trzeba bedzie zobaczyc moze jeszcze jakos da sie obejrzec.

A fotki razem z materialami beda pewnie na stronce konferencji.

Pozdrawiam

Mój blog o SEO / SEM

No wlasnie ! Wygrales a nie wpisales sie ! frajerstwo ;)

Myslalem ze z jakims znajomym pojade ;)

Ale moze nie wszystko stracone :P Narazie trzeba bylo tylko maila podac...wiec mozesz wyslac im tego maila pocztom elekotroniczna i sie zglosic ze wygrales ;)

:)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności