Skocz do zawartości

Szczecin - Konferencja e-commerce

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi takze nie udalo sie byc.

Nie bardzo mi pasuja takie imprezy w srodku tygodnia - piatek jest calkiem dobrym dniem.

Jakubie nic straconego :) chetnie zjawie sie jak bedziecie w Szczecinie.

Jakubie a moze pomyslicie o takich programach dla szkoly podstawowej.

Np 6 klasa - zadanie pana namalowac okno Google - dziecko przychodzi i mowi wydrukuj mi screena google.

Ja mowie nie wydrukuje ci tylko google bo to nie jest jedyna wyszukiwarka.

Jak to sie mowi Pan wybral zly temat - tzn bardzo mnie denerwuje takie nauczanie.

Co to jest wyszukiwarka - wg tego Pana wyszukiwarka to google.

Tak wiec wydrukowalem jej netsprinta ;) i google.

Gdybyscie Jakubie zadbali o młodych internautow - robili prezentacje dla dzieci co to jest wyszukiwarka , jak szukac w wyszukiwarce, jak filtrowac, jak rozpoznac strony niebezpieczne.

Przywiezli jakies gadzety dla uczniow to Wasza popularnosc zapewne znacznie wzrosnie.

Moze to glubie ale wydaje mi sie ze dzieci to takze Wasza przyszlosc a zatrudnienie np 2 prezentterow ktorzy beda odwiedzali szkoly podstawowe w Polsce nie jest glupim pomyslem.

A napewno znajda sie szkoly chetne na tego typu lekcje informatyki.

Co myslisz o takim rozwizaniu Jakubie ?

Ps. A moze pomyslicie nad dodatkową usługą.

Skanuj przed wejsciem - czyli odwiedzajacy ma mozliwosc sprawdzenia czy dana strona jest wolna od szkodliwego oprogramowania np wirusów, trojanow, szpiegów.

Mysle ze taka usluga byłaby wskazana. Pozatym jednym z zalozen algorytmu powinno byc eliminowanie tego typu stron ktora maja za zadanie umieszczenie zlosliwego oprogramowania badz przekierowanie w odchlan stron erotycznych.

kurcze, gdybysmy wiedzieli, ze osoby z forum beda na konferencji, to bysmy skorzystali z zaproszenia do zaprezentowania wykladu ;)

Ta..z bardziej znanych firm byl gemius i xtrade, reszte srednio kojarze ale nie bylem na wszystkich wykladach.

Wiesz Jakub, nic straconego jesli byscie byli zainteresowani to mozna by cos zorganizowac u mnie na wydziale (na WI tam gdzie byla ta konferencja ecommerce), np. o technologiach wyszukiwawczych i reklamie kontekstowej :)

Jakby jeszcze dalo rade namowic ludzi z wp, onetu i moze z polskiego oddzialu google(chociaz tych prezesow to raczej nie sadze zeby sie dalo zaciagnac ) to bylaby pewnie calkiem ciekawa impreza..Jesli chodzi o sale wykladowa to nie ma problemu, wszystko byloby przygotowane, rzutniki, kawa i ciasteczka oraz odpowiednia widownia ;) Tylko wiesz..dajcie sygnal ze byscie byli zainteresowani..moglbym pogadac z organizatorami tej wczorajszej konferencji zeby tez cos podzialali.

Moze jeszcze ktos z forum chcialby poprowadzic wyklad o pozycjonowaniu..

To jak Jakub? Pogadalbys z szefem? Z ludzmi z WP chyba tez nie bylo by problemu bo Wy tam sie lubicie ;-)

:)

pozycjonuj.png

Jakub, szkoda, ze nie bylo nikogo z netsprintu. Z tego co wiem to byliscie patronem medialnym (chyba za zrobienie kampanii linkami sponsorowymi). Jak powiedzieli przedmowcy nic straconego. Szczecin jest zawsze otwarty na propozycje, a z tego co wudze do juz wyszedl z propozycja AdSenseLab.

Mariusz - dobry ten pomysl ze szkolami podstatwowymi, uczniowe podstawowek/gimnazjow to przeciez Wasza (netsprintu) przyszlosc. Mozna powiedzec, ze od nich zalezy jako pozycje na rynku bedziecie mieli za 3-5 lat :-)

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Hehe.. ja tam poszedlem tylko po to aby sie dowiedziec "Czego pragną kobiety".. :)

Powaznie bylo w TV? Na Gryfie pewnie. Trzeba bedzie zobaczyc moze jeszcze jakos da sie obejrzec.

A fotki razem z materialami beda pewnie na stronce konferencji.

Pozdrawiam

Kronika :-)

No wlasnie ! Wygrales a nie wpisales sie ! frajerstwo :)

Myslalem ze z jakims znajomym pojade ;)

Ale moze nie wszystko stracone :) Narazie trzeba bylo tylko maila podac...wiec mozesz wyslac im tego maila pocztom elekotroniczna i sie zglosic ze wygrales ;)

a ja to co :)

AdSenseLab, gadalem z organizatorem i jestem juz na liscie :-)

Dla zainteresowanych - jedziemy tam.

Pozdrawiam

a wiadomo coś o szczegółach ??

a ja to co :)

A co Ty tez wygrales wycieczke ? Ooo..To nie wiedzialem :-)

trza było posty uważnie czytać :)

a wiadomo coś o szczegółach ??

Wycieczka planowana pod koniec kwiatnia lub na poczatku maja. Tylko tyle wiem. Bedzie jakis autokar czy cos zorganizowane.

Pozdr.

eee no chyba nie zrobią tego w majówkę :> :)

2 dobrych marketerow ;) z podejsciem pedagogicznym - dobre ich wyszkolenie.

Pozniej jakis mobil sluzbowy i niech zabieraja kubki koszulki :) cZY co tam jeszcze i w delegacje.

Ale w sumie Was rozumiem bo kazdemu teraz tego czasu brakuje, tak tylko pomyslalem ze jesto to duza luka nie uswiadomionych uzytkownikow na ktorych chyba najlatwiej wplynac.

A tak nasunelo mi sie drugie - czy myslicie o wprowadzeniu lokalnych biur na poczatek w najwiekszych miastach ? jak krakow, poznan, wroclaw, szczecin, katalowice, gdansk itp.

Tacy lokalni przedstawiciele mogliby osiagnac tak mi sie wydaje dobry rezultat w sprzedazy.

Ale to nie moze byc posrednik to musi byc stworzony dzial/biuro nawet przez jakas firme zewnetrzna ale jako wasz oddział.

Z tego co wiem onet cos takiego wprowadza bo chyba mam nawet takie biuro w Szczecinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności