Skocz do zawartości

Ile macie odsłon, i kliknięć?

Szymon MWG

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra. No więc adres to: https://music-game.net ...

Ratuuunkuuuuu osleplem, gdzie tutaj sa jakiekolwiek reklamy?? Po wejsciu na strone glowna mam logo na pol wysokosci strony i kilka linijek textu ale ani sladu reklam?!

Już nie mam sygnaturki, przepraszam bardzo, więcej to się nie powtórzy. Wybaczycie mi chłopaki? Tak naprawdę to mam 13 lat i nie wiedziałem co robię.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wywal te reklame warezu i to zaraz :> i jak już chcewsz występować na forum przeczytaj regulamin

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Można wyciągnąć nieco więcej na polskich stronach, ale tylko nieco.

Przetłumaczyłem jedną z moich stron na angielski i cena za klika tam jest kilkukrotnie większa - również CTR dużo wyższy bo ciekawsze te reklamy, generalnie eCPM x10-x20 wyszło mi - teraz czekam aż zaskoczy mi to wszystko w google i będzie nieźle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności