Skocz do zawartości

NextContent.pl - chyba już nie działa

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi ostatnio odpowiadali. Gorzej z wydawcami, którzy sobie kompletnie w kulki lecą. Usuwają wpisy po paru dniach, ukrywają artykuły, lub zupełnie ich nie dodają :/

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Mam dokładnie ten sam problem co @ShRon, hajs zamrożony bo nikt nie publikuje od paru tygodni a jak sie udało z paroma skontaktować serwisami to dostałem zwrotną informację, ze nie korzystają juz z tego systemu ..

Ps. jak ktoś ma sensowne serwisy podpiete pod ten system i publikuje w rozsądnym czasie zapraszam na prv

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Niestety problem tego serwisu jest właśnie to, że zarejestrowane serwisy zaczynają go olewać. Z niektórymi z nich nie można się w ogóle dogadać i teksty cały czas wiszą.

Ja się kontaktowałem z malgorzata.hryckiewicz@nextcontent.pl, ale tak jak wcześniej pisałem odpowiada z kilkudniowym opóźnieniem.

Zamiast promocji świątecznej, powinni pomyśleć nad popatrzeniem się na odrzucenie nieaktywnych wydawców.

kodama2.jpg

U mnie po miesiącu od zamówienia wszystkie artykuły opublikowali i nanieśli poprawki :)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

• 1 miesiąc temu...

Tragedia z nextcontent brak możliwości publikacji, od pół roku odrzucane teksty (co oznacza że większość z tego forum nie umie pisać), tak tłumaczy się nextcontent kasa zamrożona bo i tak nie wypłacą a i nie chcą wydawcy dla nich publikować nie wiem co robić czy zlecić wypłatę i liczyć na cud ?... :)

Wiem

Z jedną fv już 3 msc próbuję i teraz idzie przed sądowe wezwanie a nie popuszczę bo jest o co walczyć natomiast na nextcontent została mała kwota dlatego też tu jedynie można stracić, a po pół roku nie chce już mi się publikować. Także wyciągnijcie wnioski a propos tej firmy.

Jasne przeniosłem się do firm konkurencyjnych....

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności