Skocz do zawartości

NextContent.pl - chyba już nie działa

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

Ok czyli wygląda to mniej więcej tak.

Reklamodawca tworzy nowy projekt, czeka aż ktoś z administracji zaproponuje mu artykuły oraz zasugeruje aby te zostały umieszczone na wybranych stronach wydawców. Jeśli strona mu się spodoba wybiera a wydawca publikuje.

U wydawcy, zgłoszenia pojawiają się automatycznie, gdy administrator zasugeruje reklamodawcy naszą stronę. Niezależnie od tego czy reklamodawca będzie zainteresowany zakupem artykułu u nas zgłoszenie i tak będzie widnieć w panelu.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne, że zgłoszenia czekające na akceptację znikają z panelu teraz nie wiadomo jaki artykuł usunąć.. skoro nie został zatwierdzony. Też z płatnościami nic nie wiadomo, zero jakichkolwiek informacji wyświetlonych w sensowny sposób.

Ja jestem po sprzedaży bodaj 4 artykukułów - fakt, trochę zdezorganizowane, ale ogólnie idzie, choć po ilości widać że mozolnie.

• Indeksacja kuleje tzn odznaczanie przez system, że artykuł jest zaindeksowany - w googlach już jest, a w systemie takie info pojawia się np ...po 2 tygodniach, co oczywiście wydłuża czas "wpłaty"
  • nie zdarzyło mi się znikanie stron z panelu
  • a co do płatności - wystawilismy fvat, kasa doszła, więc na razie nie mam jakichś zastrzeżeń
  • Fakt: tych "czekających" na akceptację jest sporo, ale mało z tego wychodzi,

Ogólnie nie jest źle, ale szału też nie ma

:)

• 2 tygodnie później...

To co mnie irytuje to duża ilość słabych stron

Mnie też początkowo to zraziło do serwisu. Można tam znaleźć albo lepsze zapleczówki, albo strony, na których znajduje się formularz dodawania artykułu... za darmo ;-) Ale są też porządne serwisy, więc ja ostatecznie mam mieszane odczucia co do serwisu, ale też spore nadzieje z nim związane.

Opisałam swoje pierwsze wrażenia na https://www.lexy.com.pl/blog/advertorials-pl-pierwsze-wrazenia-z-systemu.html Dzisiaj jeszcze moco podpadli mi z podchwytliwymi promocjami (dostali je użytkownicy Prolinka i Textmarket).

Mnie się system bardzo podoba, mam trochę blogów w prolinku i jednocześnie w advert, co do kwot jestem również zadowolony, mam zamiar minimum kilka blogów puścić w ciągu następnego miesiąca i na pewno daleko im będzie od zapleczówek.

Myślę że to dobra alternatywa dla zarobku dla stron które dostały po tyłku od zoo googla także śmiało można działać coś w tym kierunku.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@ Lexy reklamy nie są dożywotnie. Wystarczy wczytać się w regulamin.

Administrator gwarantuje emisję Reklamy przez okres co najmniej 12 miesięcy, w tym czasie Reklamodawcy prawo do zwrotu pełnej kwoty zapłaconej za emisję reklamy na stronie Wydawcy.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

W regulaminie jest też info o tym, że opłata jest pobierana za artykuł zaindeksowany w Google.

Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawię to we wpisie.

jestem bardzo mile zaskoczony systemem Advertorials.pl, kupując mam ogromny wybór stron, nie które są słabsze, ale widać że moderacja działa dobrze i byle czego nie przyjmują. Aktualnie też testuje jako reklamodawca i również wielki pozytyw. Jak ma się dobrą wartościową stronkę to dziennie można kilka artykułów sprzedawać.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ja niestety jestem mocno zawiedziona. Dodałam 2 projekty -

- jednego nie opisałam zbyt dokładnie i dostałam propozycje publikacji artykułu w kompletnie nietematycznych miejscach - wiem, że to moja wina, ale przecież z samego serwisu można było wywnioskować tematykę

- drugi opisałam dokładnie, gdzie bym chciała zamieścić artykuł (tematyka), jaką frazę chciałabym podlinkować, pole do popisu było różne, gdyż w moim przypadku pasowałaby ogólnie jedna tematyka lub jakakolwiek tematyka w ramach danego regionu. Niestety - same bezsensowne propozycje - od dobrych precli po serwisy bardzo nietematyczne - co np. ma medycyna wspólnego z edukacją.

Chętnie dałabym stówkę za artykuł, ale...! nie wtedy, jeśli jedynym powodem takiej stawki jest Page Rank strony głównej! No i niestety można znaleźć dużo serwisów, w których pojawiają się tylko teksty z advertorials.

Mam nadzieję, że projekt się rozwinie, wróżę mu dużo dobrego, ale na razie jeszcze ledwo raczkuje...

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Raczkuje i zauważyłem że właściciele nie reklamują tego systemu a szkoda bo to świetna zarobkowa alternatywa dla Seopilota, gdzie nie raz porządne stronki są odrzucane, tutaj precle są odrzucane, ale również jest zachowany dystans i wiedzą że SWL to SWL i nikt nie oczekuje cudów.

jako reklamodawca zaakceptowałem propozycję na zamieszczenie artykułu, jednak w formularzu zaznaczyłem że artykuł prześlę w ciągu 48h ... teraz nie widzę możliwości przesłania tego tekstu. W statusie przy tej stronie jest że "czeka na wykonanie" WTF? gdzie jest jakiś klik do tego aby wysłać arta?? Administracja nie odpowiada na maila

Podobnie jak bunitas: propozycje umieszczenia artykuły na syfie z linkami w stopce (nawet w jednym przypadku SWL) w dodatku za 52 zeta to moim skromnym zdaniem ktoś się z du**ą na rozum zamienił.

Tyle tylko, że to ładnie wyglądajće serwisy i poza zapleczami do niczego innego się nie nadają. Moje precle mają wartościowsze arty ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred,

dzięki jak zawsze za miły komentarz i opinię. Na pewno Twoje precle są bezkonkurencyjne i prawdziwe serwisy, z unikalnym i starannie tworzonym contentem nie mogą z nimi walczyć :)

Jak w każdym produkcie są serwisy lepsze gorsze jakościowo. Po to otrzymujesz panel, w którym jedne możesz zaakceptować - a inne odrzucić. Na tym polega tutaj wolność wyboru i dopasowanie oferty do własnych potrzeb.

EliaSh,

wyślij do nas na maila na bok (at) advertorials. W międzyczasie sprawdzimy dlaczego nie widzisz opcji dodania artykułu.

Marches,

Precle są odrzucane, a jeśli coś się przedostało to zaraz wyleci.

Dzięki również za miły komentarz.

Bunitas,

dzięki za konkretne i konstruktywne uwagi. Budujemy większą bazę serwisów i myślę, że za chwilę będziemy w stanie spełnić Twoje oczekiwania :)

Lexy,

zgodnie z wpisem pod Twoją recenzją, dziękujemy za rzetelne podejście i konkretne uwagi. System cały czas rozwijamy i poprawiamy. Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności