Skocz do zawartości

NextContent.pl - chyba już nie działa

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

Advertolias: jeszcze czekam ale aż korci Mnie aby napisać na blogu artykuł. Na pewną znajdą się tacy co skuszą się na artykuł na takim serwisie ale jak sami nie zadbacie o ich jakość to nic z tego nie będzie... usuwajcie serwisy, które mają zainstalowane linki w stopkach, swle i inny syfilis ...

Na razie w panelu to nic nei da się zaakceptować :)

edit: a kusiliście reklamą na gazeta.pl :P i kupa ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zamiast robić przegląd zaimplementujcie wtyczke do raportowania serwisów - użyszkodnicy zrobią to za was :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wprowadziliśmy kilka znaczących poprawek, które mają pomóc przy ustalaniu jakości serwisów.

1. Serwisy z najniższej kategorii otrzymały odpowiednią ikonkę, która wyraźnie wskazuje ich gorszą jakość. Zatem każdy reklamodawca ma pełną świadomość i dowolność w akceptowaniu propozycji. Zarówno "premium" jak i "low".

2. Serwisy w zakładce propozycji są układane od najlepszych.

3. Naprawiliśmy błąd w kwestii "dogrania" treści artykułu przez reklamodawcę w ciągu 48h. Już jest odpowiedni przycisk.

Czekamy na dalsze uwagi :)

Napisałem w sprawie niemożliwości dodania strony do prolinka ze względu na istnienie konta advertorials. Problem został rozwiązany tak, że usunięto mi konto adv z kilkoma sprzedanymi artykułami. Teraz mogę dodać się do prolinka, hurra.

No comments.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

propozycje umieszczenia artykuły na syfie z linkami w stopce (nawet w jednym przypadku SWL) w dodatku za 52 zeta to moim skromnym zdaniem ktoś się z du**ą na rozum zamienił.

To u mnie nie jest tak źle. Tzn. zdarzają się precle, ale do wyboru mam też sporo artykułów pomiędzy 50 a 100 zł, a tych już zdecydowanie nie mogę nazwać zapleczem.

Serwisy w zakładce propozycji są układane od najlepszych.

Od razu lepiej się przegląda :) Zastanawiałam się nad tym, co można byłoby zrobić z serwisami niskiej jakości i jedyne, co przychodzi mi do głowy, to dodatkowa opcja na etapie dodawania projektu, z zaznaczeniem celu kampanii - kampania pozycjonująca lub reklamowa. Przy pozycjonującej wyświetlałyby się także te najsłabsze serwisy i można byłoby ustawić maksymalną stawkę za art, bo zależy nam wtedy głównie na linkach. Przy kampanii reklamowej zaś, nie wyświetlałyby się w ogóle słabsze strony, a w panelu obowiązkowe byłyby informacje o ruchu na stronie i ewentualnie rankingu Alexy, wieku strony itp.

Chodzi mi głównie o to, abym mogła spokojnie polecić serwis klientowi (a nie będzie fajnie jeśli zobaczy, że dostaje propozycje byle jakich stron), ale też sama chciałabym go bardziej wykorzystać w celach reklamowych. Wracając do dodatkowych parametrów strony, kiedy widzę propozycję za ponad 700 zł czy 400 to nie mogę patrzeć na to wyłącznie pod kątem PR i linków, tylko muszę wiedzieć, czy jest szansa na dotarcie do dużego grona osób zainteresowanych danym tematem.

PS Błagam, zróbcie coś z tymi powiadomieniami mailowymi. Po co mam dostawać 3 maile w momencie kiedy nic nowego nie pojawiło się w panelu. O dziwo koledze zapewniliście wyłączenie powiadomień, a mi odmówiliście pisząc, że na tę chwilę nie ma możliwości ich wyłączenia albo zmniejszenia częstotliwości do wysyłki wyłącznie wtedy, kiedy coś nowego się pojawi.

PS Błagam, zróbcie coś z tymi powiadomieniami mailowymi. Po co mam dostawać 3 maile w momencie kiedy nic nowego nie pojawiło się w panelu. O dziwo koledze zapewniliście wyłączenie powiadomień, a mi odmówiliście pisząc, że na tę chwilę nie ma możliwości ich wyłączenia albo zmniejszenia częstotliwości do wysyłki wyłącznie wtedy, kiedy coś nowego się pojawi.

Dlatego właśnie poprosiłem o usunięcie konta na advertorials.

Lexy, D_S,

Zmienieliśmy częstotliwość mailingów. Będą wysyłane tylko i wyłącznie przy nowych propozycjach.

Dzięki wielkie dot. pomysłu z celem kampanii. Postaramy się sprawnie wdrożyć.

Bold,

Widocznie było nieporozumienie. Odezwij się do działu technicznego - przywrócimy.

Pyzdera,

pracujemy nad usprawnieniami. Dzięki za uwagę.

Nie, ja serdecznie dziękuję za usługi firmy. Na pewno macie wielu zadowolonych klientów, ja się do nich nie zaliczam. Support odpowiadający po kilku dniach roboczych to jest jakaś kpina, serwisy czekające na akceptację od kilku tygodni - również. Pracę nad usprawnieniami zacznijcie od dbania o klientów. Być może wtedy ja powrócę do Was.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mam pytanie z "innej beczki" - da się dodać do advertorials.pl (jako wydawca) zadbany branżowy blog, który wisi na blogspocie? Zero linków wychodzących, unikalna prawdziwa treść, a nie robiona pod precla. Blogspot jest tutaj jakimś przeciwskazaniem? Pytam, bo znalazł się właśnie pierwszy wydawca na jeden z moich innych blogów, a ten wspomniany na blogspocie jest wg mnie o klasę lepszy.

@michumasz

Sam jestem ciekawy odpowiedzi na twoje pytanie. Z jednej strony nie powinno być problemu bo Advertorials nie wymaga wgrywania żadnych plików na serwer, z drugiej dodając stronę do Advertorials, dodajesz ją jednocześnie do Prolinka (przynajmniej w drugą stronę tak to działa) do którego strony na darmowych platformach nie są przyjmowane.

Może po wcześniejszym kontakcie z BOK i wyjaśnieniu jak wygląda sprawa strona zostanie zaakceptowana (jeśli faktycznie jest wartościowa) w innym przypadku raczej nie ma szans ponieważ (przynajmniej tak mi się wydaje) strony dodawane do Advertorials są sprawdzane przez tych samych moderatorów co w Prolinku.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

dodając stronę do Advertorials, dodajesz ją jednocześnie do Prolinka (przynajmniej w drugą stronę tak to działa) do którego strony na darmowych platformach nie są przyjmowane.

Jesteś tego pewien? Ja nie dostaje na swoich stronach propozycji linków do wstawienia. Może to kwestia wyboru na etapie dodawania strony, czy chcesz na nich zamieszczać tylko artykuły, czy także same linki.

A masz zainstalowanego Prolinka na tych stronach? Bo jeśli nie to wiadomo, że propozycje zakupu linków nie będą się pojawiać. Napisałem, że na pewno w drugą stronę to tak działa, czyli dodając stronę tylko do Prlinka, możesz liczyć na oferty zakupu wpisów na twoich stronach w Advertorials.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności