Skocz do zawartości

NextContent.pl - chyba już nie działa

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem ten blog do panelu advertorials i zobaczymy. Napiszę też jeszcze dzisiaj maila z formalnym pytaniem jak to wygląda, dam znać jak coś będę wiedział.

Edit: widzę, że z automatu ten dodany blog nie przeskoczył do panelu Prolinka tak więc chyba to w tę stronę nie działa. To dobrze. A PR i BL już ładnie załapane w Advertorials, czekam na decyzję moderatora.

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Blog na blogspocie dodany :) mark -> muszę bronić supportu, maila zwrotnego na moje zapytanie (wysłanego z niedzieli na poniedziałek w nocy) dostałem o 14.00 a więc jest ok. Nie wiem czy to siła tego, że w mailu powołałem się na dyskusję na PiO :), ale fakt faktem, że P. Magda potwierdziła, że do Advertorials mogą zostać zaakceptowane projekty na różnych platformach blogowych i nie jest to jakimś przeciwskazaniem. Serwis musi rzecz jasna "spełniać kryteria".

Jaki jest właściwie okres publikacji artykułu, w regulaminie jest minimum rok, na stronie głównej dożywotnio. Więc jak, ktoś uzyskał odpowiedź od supportu?

Bo ja obstawiam opcję 12 mieś jak w regulaminie.

Wg informacji uzyskanych z supportu, artykuł dostajesz teoretycznie "na zawsze", ale jeśli np. serwis padnie w ciągu roku to zwracają kasę (w sensie taki "okres gwarancyjny").

Szukaj mnie tutaj: Asante

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam, mam problem z "propozycjami" serwisów, w których mogę umieścić artykuł. Dla serwisu o grach na konsole, z jasno sprecyzowanymi kategoriami i wymaganiami, że zależy mi na konkretnie tematycznych blogach, otrzymuję: dupadupa.pl, zupelnieabstrkacyjny.pl, niezwiazanytematycznie.info, napewnonieograch.pl* - z jakiej mańki właśnie takie? Te "propozycje" pojawiają się również przy innych projektach, zupełnie różniących się od siebie.

Jak żyć?

EDIT

*Mam nadzieję, że skoro adv pokusiło się o wysłanie do mnie PW z prośbą o usunięcie adresów serwisów, to już z odpowiedzią na pytanie, dlaczego serwisy są dopasowywane do projektów tak nieprecyzyjnie, też pójdzie sprawnie.

https://8razy5.pl - to jest kolejny blog dla freelancerów

Tańcząca, mam podobnie. Prosiłam o dopasowanie tematyczne artykułów o marketingu, dostałam ofertę randek internetowych. :| Zatem chyba nic się w tej kwestii nie zmieniło. A advertorials, zamiast czepiać się URL-i w Twoim poście, mogłoby się do niego ustosunkować.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Mam stronę o biznesie, ebiznesie, gospodarce, dział marketingu równiez jest i przed świętami otrzymałem zaproszenie od ADV że niby niemal od ręki będą mi mogli znaleźć reklamodawców. Niestety nie znaleźli i to było tylko puste gadanie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności